CS:GO Pazar Hakkında Yardım!

LineaTurco

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,103
Arkadaşlar ben CS:GO'ya yeni başladım da şimdi ben de bir kaç skin var onları pazarda sata tıklıyorum satmıyor hatta yeşil bir tuş geliyor ama soluk oluyor rengi neden olabilir bir de ben de kasalar var da o kasaları açmak için anahtar gerekiyor ya anahtarı almak dışında kazanma yöntemi var mı veya CS:GO'nun sattığı fiyattan daha ucuza pazarda satılabiliyor mu anahtarlar?
Yardım ederseniz sevinirim

Hesabınıza 5 Dolar yatırmanız lazım önce.

Arkadaşlar ben CS:GO'ya yeni başladım da şimdi ben de bir kaç skin var onları pazarda sata tıklıyorum satmıyor hatta yeşil bir tuş geliyor ama soluk oluyor rengi neden olabilir bir de ben de kasalar var da o kasaları açmak için anahtar gerekiyor ya anahtarı almak dışında kazanma yöntemi var mı veya CS:GO'nun sattığı fiyattan daha ucuza pazarda satılabiliyor mu anahtarlar?
Anahtarlar pazar üzerinden nadirde olsa uygun fiyata bulunabiliyor.

Ürünü satmak için Pazar - envantere git - ürüne tıklayın - ve sat gibi seçenek var oradan satabilirsiniz

Anahtarı sadece parayla alabilirsiniz.

Pazar banın olabilir. Kasa kısmına gelirsek açmanı tavsiye etmem iyi bir şey çıkma şansı çok çok düşük zarar edersin.

Pazar banı olabilir,5 dolar yükledinmi bilmiyorum.

Hesabınıza 5 Dolar yatırmanız lazım önce.
Anladım o zaman kara cumaya kadar elimde tutuyım o zaman alırken yatırmış olurum 5 dolar bir tık fazla belki ama yapabilirim bir bakıyım neyse kasa 5 tane filan var acaba açsam kara geçebilir miyim tahmininz tecrübeleriniz üzerinden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pazar banı olabilir,5 dolar yükledinmi bilmiyorum.
yüklemedim

Anladım o zaman kara cumaya kadar elimde tutuyım o zaman alırken yatırmış olurum 5 dolar bir tık fazla belki ama yapabilirim bir bakıyım neyse kasa 5 tane filan var acaba açsam kara geçebilir miyim tahmininz tecrübeleriniz üzerinden

yüklemedim
Ozaman ondan kaynaklı olabilir.

Pazar banın olabilir. Kasa kısmına gelirsek açmanı tavsiye etmem iyi bir şey çıkma şansı çok çok düşük zarar edersin.
Hocam şu ana kada rhiç kasa açtınız mı hani bazı youtuberlar filan kasa açarken eldiven bıç filan çıkınca hayvan gibi bağırıyolar ya onun gibi şeyler çıkma ihtimali çok düşük mü 5 kasa filan var oyunlardan düşürüyorum

yüklemedim
5 dolar yüklemezsen pazarı ve arkadaş eklemeyi kullanamassın. Kasa açmak da karlı bir iş değil.

Hocam şu ana kada rhiç kasa açtınız mı hani bazı youtuberlar filan kasa açarken eldiven bıç filan çıkınca hayvan gibi bağırıyolar ya onun gibi şeyler çıkma ihtimali çok düşük mü 5 kasa filan var oyunlardan düşürüyorum
evet açtım ve zarar etmiştim. Youtuberlar çok kasa açtıkları için bazen iyi şeyler çıkıyor ama 5 kasadan bir şey çıkacağını düşünmüyorum. 3000 kasadan 1 tanesinde bıçak, eldiven gibi nadir eşyalar çıkıyor diye okumuştum bir yerde.

%0,25 şans varmış bıçak veya eldiven çıkması için. Yani çok düşük bir olasılık. Anahtar için harcayacağın paraya yazık olur. Bir anahtar 21 tl hiç ucuz değil. Onun yerine pazardan item alıp saklayıp değerlendirebilirsin belki ileride değer artar.

hocam steamde arkadaşım var ama şu an niye kullanamıyım CS'de mi kullanamam
Steame hiç para yükledin mi ?

Geri