Cs go pazar mallığım. Geri alabilir miyim?

halil11

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
94
Dostlar m4a4 renk cümbüşü 41 dolara çıkmış görünce heyecanla satayım demiştim. Fark etmeden 0,37 dolar girmişim ve satılmış. Habersiz olmuş falan filan deyip geri alamıyor muyum bunu? Nasıl bir mallık yapmışım kafayı yiyeceğim.

Dostlar m4a4 renk cümbüşü 41 dolara çıkmış görünce heyecanla satayım demiştim. Fark etmeden 0,37 dolar girmişim ve satılmış. Habersiz olmuş falan filan deyip geri alamıyor muyum bunu? Nasıl bir mallık yapmışım kafayı yiyeceğim.

Geçmiş olsun, soğuk su iyi gelir. Alamazsın.

Eğer 1 hafta içinde yaptıysan geri alabilirsin öyle bir politika getirmişlerdi ama 1 ay satış banın oluyor sanırım

Eğer 1 hafta içinde yaptıysan geri alabilirsin öyle bir politika getirmişlerdi ama 1 ay satış banın oluyor sanırım
alakası yok işe yaramıyo hesabım çalındı yaklaşık 15 dolara yakın itemim pazarda satıldı destek hiç bişey yapmıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,286
Üyeler
192,672
Son üye
Helza
Geri