Neler Yeni

CS:GO Prime status upgrade alınır mı?

AdRaSa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
ARDA
Değer mi bilmiyorum, o verdiğiniz ücreti çıkarmak için sürekli oynayacaksanız belki kurtarır. Yani cs ile aranız iyi kolay kolay oynamayı bırakmam derseniz olabilir. Mesela son iki haftadır bana rüyalar ve kabuslar kasası düştü.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
CS:GO asla bitmez. Ne valorant ne PUBG yerine geçemez CS'nin. Her zaman oyuncusu bulunur :)
Doğru bu arada. Kemik kitlesi çok yüksek CS'nin. World Of Warcraft gibi. o oyunda senelerdir ayakta. CS'de senelerdir ayakta durmaya devam edicek ki, CS 1.6'da BİRRR sürü türk serveri var. sabahları bir sürü server +14 oyuncu çekiyor.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Kesinlikle alınır daha dün 15tl lik kasa düştü :d şimdi oyun alcam onla

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Volkan
2000 lerde ilk çıktığında liseden kaçıp oynardık cafelerde güzel günlerdi. 1 buçuk yıldır yine basladim oynamaya , CSyi bırakmak zor değer yani 😁

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
2000 lerde ilk çıktığında liseden kaçıp oynardık cafelerde güzel günlerdi. 1 buçuk yıldır yine basladim oynamaya , CSyi bırakmak zor değer yani 😁
evet, oyle mazisi var

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Konu baya ilgi gördü :D Yorum yapan herkese teşekkürler.
Bu arada, Faceit Premium öneririm. Aşşırıı fazla para kazanabilirsin. Görev mantığı var. onla puan alıyorsun, puanlarla skin alıp satabiliyorsun. ya da kullanadabilirsin. 100 Tane win alınca, 75000 puan veriyor. onlada 150-200 Euroluk itemler alabiliyorsun.

execute

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Serhat İnan
hesap almanız daha iyi olucaktır çünki hiç oynamamış adamın yanına ya hile yada toxic atıyor. yani alıcaksanız 1-2 madalyaıs olsun.

Oscar

80+ Bronze
Bu arada, Faceit Premium öneririm. Aşşırıı fazla para kazanabilirsin. Görev mantığı var. onla puan alıyorsun, puanlarla skin alıp satabiliyorsun. ya da kullanadabilirsin. 100 Tane win alınca, 75000 puan veriyor. onlada 150-200 Euroluk itemler alabiliyorsun.
bilgi için teşekkürler. :giggle:

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,093
İsim
Burak Karadağ
Alınır, hala oyuncusu var CS neye göre bitti diyorlar anlamıyorum.
Ortalama bir maç bulmak LEM-Global arasında 5 dakika falan düşük ranklar da 3 dakika civarı sürer
Maalesef hileleri görmezden gelir gibi yapıyorlar. Vac sistemini değiştirmiyorlar, oyunun metası bozuk. Source 2 ye geçiş yapılmadı hâla ama bu önimüzdeki Ağustos'ta cs go nun 20. Kuruluş yıldönimü olacağı için şuana kadarki en büyük güncelleme gelecek (source 2 dahil) ! O zaman anca düzelir

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Maalesef hileleri görmezden gelir gibi yapıyorlar. Vac sistemini değiştirmiyorlar, oyunun metası bozuk. Source 2 ye geçiş yapılmadı hâla ama bu önimüzdeki Ağustos'ta cs go nun 20. Kuruluş yıldönimü olacağı için şuana kadarki en büyük güncelleme gelecek (source 2 dahil) ! O zaman anca düzelir
CS'yi senelerdir oynuyorum bu hileler bir bana 100 maç da bir geliyor sanırsam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,417
Üyeler
164,308
Son üye
MalumKranus
Top Bottom