Cs:go rütbe hakkında

O güncellemeden önce bedava kullanıp seviyesini yükseltmiştir ama 7 ay önce gelen güncelleme ile artık CS:GO satın alınmadan rekabetçi oynanmayacak ve level atlasa bile giremeyecek denildi.
Rekabet oynuyorum hocam sorunsuz 180 saat oynama sürem var

CS:GO Prime Status Upgrade Satın Alın​

Seçkin Duruma sahip hesaplar diğer Seçkin Duruma sahip hesaplarla eşleştirilir ve bu hesaplar, Seçkin Duruma özel hatıra öğelerini, öğe düşürmelerini ve silah kasalarını almaya elverişlidirler.
bunu satın almanız gerek

Prime status almadıysan rütben gelmez 5 dolar yatırsan dahil.
1 kere mi alınıyor yıllık mi hocam ve alırsam ne gibi artıları var
Post automatically merged:

CS:GO Prime Status Upgrade Satın Alın​

Seçkin Duruma sahip hesaplar diğer Seçkin Duruma sahip hesaplarla eşleştirilir ve bu hesaplar, Seçkin Duruma özel hatıra öğelerini, öğe düşürmelerini ve silah kasalarını almaya elverişlidirler.
bunu satın almanız gerek
Hocam çok pahalı değildir mi başka yolu yok sanırım

Bu rütbe gümüş 3 tü , baya girmedim gümüş 2 olmuş nasıl yükselteceğiz bunu? Fırsat buldukça oynuyorum rekabetçi ama pek değişmiyor.

başka yolu yok 1 kere satın alıyorsun önceden 24 lira idi daha ucuz olduğu zamanlarda vardı şuan 250 tl işte almadan ranked açılmaz ve karşına çok fazla hile gelebilir

Eskiden belli bir seviyeden sonra otomatik seçkin oluyordu hesap artık o kaldırıldı çok eskiden csgo paralı halde alanlar ve bunu satın alanlar sadece seçkin hesap oluyorlar. Ben sanırım 125 tl den almıştım

Bu rütbe gümüş 3 tü , baya girmedim gümüş 2 olmuş nasıl yükselteceğiz bunu? Fırsat buldukça oynuyorum rekabetçi ama pek değişmiyor.
Rütbe kısmını nasil açtın hocam upgrade mi satın aldın

Eskiden belli bir seviyeden sonra otomatik seçkin oluyordu hesap artık o kaldırıldı çok eskiden csgo paralı halde alanlar ve bunu satın alanlar sadece seçkin hesap oluyorlar. Ben sanırım 125 TL den almıştım
Hocam fiyat değişmez mi

Evet 1 kerelik alınıyor. Artıları rütben oluyor, xp kazanıyorsun, kasa, silah vb. eşyalar düşürebiliyorsun, hileler daha az denk geliyor gibi artıları var.
250 TL şu an indirime girmiyor fiyatı daha önceden 125'ti zam geldi hatta.

Geri