CS:Go Seçkin Alınır mı?

ogznny

80+
Reaksiyon skoru
76
Merhabalar,
Eski hesabımda Cs:Go vardı ama kardeşime vermiştim hesabı kullansın diye gidip hile vs kullanıp vac ban yemiş hesabıda mahvetmiş bende yeni bir hesap açtım Cs:Go başladım normalde çok oynamazdım ama ilgimi çekti ve zevkle oynuyorum. Ama bu yeni seçkin muhabbeti canımı sıktı. Kasa vs düşmüyor bir rankım yok. Sanki rekabetçi atmamın bir anlamı yok gibi hissediyorum. Seçkin ise 270 lira civarında oldukça tuzlu. Yeni gelevek Cs2 güncellemesi ile seçkinin durumu ne olur alsam boşa gitmez değil mi? İçim yanacak verirken o parayı ama almak istiyorum bir yandan da.

oyunu zevk alarak oynuyorsan almak zorundasın

Merhabalar,
Eski hesabımda Cs:Go vardı ama kardeşime vermiştim hesabı kullansın diye gidip hile vs kullanıp vac ban yemiş hesabıda mahvetmiş bende yeni bir hesap açtım Cs:Go başladım normalde çok oynamazdım ama ilgimi çekti ve zevkle oynuyorum. Ama bu yeni seçkin muhabbeti canımı sıktı. Kasa vs düşmüyor bir rankım yok. Sanki rekabetçi atmamın bir anlamı yok gibi hissediyorum. Seçkin ise 270 lira civarında oldukça tuzlu. Yeni gelevek Cs2 güncellemesi ile seçkinin durumu ne olur alsam boşa gitmez değil mi? İçim yanacak verirken o parayı ama almak istiyorum bir yandan da.
Brom aktif şekilde oynarsa 3-4 aya oyunun parasını çıkarırsın kasa düşüre düşüre
Ben aldım 2 ay oynadım 140tl yakın kazandım şuan sınavdan dolayı bıraktım. Oynarsan her türlü geliyo ya

Merhabalar,
CS2 ayrı bir client olarak gelmenin aksine mevcut oyunun üstüne ücretsiz bir update olarak gelecek. Yani CS:GO da kaldığın yerden CS2 olarak devam edeceksin. Bu doğrultuda oyunu alma gibi bir düşüncen varsa şimdiden almanı öneririm. Çünkü büyük ihtimalle CS2 tam olarak geldiğinde veya geldikten kısa bir süre sonra oyunun fiyatı tekrardan artacaktır, maalesef.😐

Brom aktif şekilde oynarsa 3-4 aya oyunun parasını çıkarırsın kasa düşüre düşüre
Ben aldım 2 ay oynadım 140tl yakın kazandım şuan sınavdan dolayı bıraktım. Oynarsan her türlü geliyo ya

Hocam bana cs'de 400 TL'lik item atmıştı o parayla ssd almıştım :D

Cs'ye verdiğin para her türlü geri geliyor son birkaç günde 150 tl'lik item düşürdüm. CS seçkin alınır.

benim hesabi satayim istiyosan icinde baya kasa var steam de oyunlar falan da var

Al hocam ben 1 haftada 50₺ kastım ama kuzen 2 gunde 180₺ lik item düşürdü

İmkanın varsa hiç düşünmeden al aga cs2 güncellemesi geldiğinde kim bilir ne kadar olucak

Geri