CS GO seçkin alınır mı

Reaksiyon skoru
10
Bütçe
274
cs 2 çıkacağı için seçkin almıyorum ama cs2 csgo ya yama olarak çıkıcak diye okudum sizce almalı mıyım seçkin?

cs 2 güncelleme olarak gelecek seçkin almalısın zam gelirse 500 olur

al güncelleme olarak gelcek

aldığımda böyle afk kalıp kasa düşürdüğümüz mapler var o map meselesi kalktımı kalkmdıysa haftada kaç tane düşürebilirim kasa düşürme sınırı falan var mı?
o mapların işlevliği kalktı artık sadece level atlayarak kasa düşürebilirsiniz

aldığımda böyle afk kalıp kasa düşürdüğümüz mapler var o map meselesi kalktımı kalkmdıysa haftada kaç tane düşürebilirim kasa düşürme sınırı falan var mı?
level atlayınca kasa düşüyo

onlar kalktı haftada 1 kasa 1 item yada grafitti hakkın var kar etme amacıyla alıyorsan çok uzun sürer ama zamlanmadan alacaksan al indirim bitince muhtemelen zam gelir en kötü cs2 çıkınca kesin gelir

onlar kalktı haftada 1 kasa 1 item yada grafitti hakkın var kar etme amacıyla alıyorsan çok uzun sürer ama zamlanmadan alacaksan al indirim bitince muhtemelen zam gelir en kötü cs2 çıkınca kesin gelir
kar etmek ne kadar sürer çok uzundan kastınız nedir

kar etmek ne kadar sürer çok uzundan kastınız nedir
en kötü ihtimalden hesaplıyalım en ucuz kasa 16-17 tl komisyonu da düşüp 15 tl diyelim bu da 275 liralık parayı çıkarmak için yaklaşık 18 hafta demek tabi bu dediğim gibi şuanki fiyatlarda en kötü ihtimal şansına çok çok düşük ihtimal olsa da pahalı kasa veya skinde düşebilir

en kötü ihtimalden hesaplıyalım en ucuz kasa 16-17 TL komisyonu da düşüp 15 TL diyelim bu da 275 liralık parayı çıkarmak için yaklaşık 18 hafta demek tabi bu dediğim gibi şuanki fiyatlarda en kötü ihtimal şansına çok çok düşük ihtimal olsa da pahalı kasa veya skinde düşebilir
kasalar en son 5-6 tl ydi ne olduda o kadar piyasa arttı pc ye virüs bulaştı diye 5-6 ay giremedim sadece o kadar arttı mı

Geri