cuguli baskan
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
- Bütçe
- 274
cs 2 çıkacağı için seçkin almıyorum ama cs2 csgo ya yama olarak çıkıcak diye okudum sizce almalı mıyım seçkin?
al geç bile kaldıncs 2 çıkacağı için seçkin almıyorum ama cs2 csgo ya yama olarak çıkıcak diye okudum sizce almalı mıyım seçkin?
aldın aldın alamadın 500 tl olurcs 2 çıkacağı için seçkin almıyorum ama cs2 csgo ya yama olarak çıkıcak diye okudum sizce almalı mıyım seçkin?
al güncelleme olarak gelcek
cs 2 güncelleme olarak gelecek seçkin almalısın zam gelirse 500 olur
aldığımda böyle afk kalıp kasa düşürdüğümüz mapler var o map meselesi kalktımı kalkmdıysa haftada kaç tane düşürebilirim kasa düşürme sınırı falan var mı?al geç bile kaldın
o mapların işlevliği kalktı artık sadece level atlayarak kasa düşürebilirsinizaldığımda böyle afk kalıp kasa düşürdüğümüz mapler var o map meselesi kalktımı kalkmdıysa haftada kaç tane düşürebilirim kasa düşürme sınırı falan var mı?
tamamdıro mapların işlevliği kalktı artık sadece level atlayarak kasa düşürebilirsiniz
level atlayınca kasa düşüyoaldığımda böyle afk kalıp kasa düşürdüğümüz mapler var o map meselesi kalktımı kalkmdıysa haftada kaç tane düşürebilirim kasa düşürme sınırı falan var mı?
onlar kalktı haftada 1 kasa 1 item yada grafitti hakkın var kar etme amacıyla alıyorsan çok uzun sürer ama zamlanmadan alacaksan al indirim bitince muhtemelen zam gelir en kötü cs2 çıkınca kesin geliraldığımda böyle afk kalıp kasa düşürdüğümüz mapler var o map meselesi kalktımı kalkmdıysa haftada kaç tane düşürebilirim kasa düşürme sınırı falan var mı?
kar etmek ne kadar sürer çok uzundan kastınız nedironlar kalktı haftada 1 kasa 1 item yada grafitti hakkın var kar etme amacıyla alıyorsan çok uzun sürer ama zamlanmadan alacaksan al indirim bitince muhtemelen zam gelir en kötü cs2 çıkınca kesin gelir
en kötü ihtimalden hesaplıyalım en ucuz kasa 16-17 tl komisyonu da düşüp 15 tl diyelim bu da 275 liralık parayı çıkarmak için yaklaşık 18 hafta demek tabi bu dediğim gibi şuanki fiyatlarda en kötü ihtimal şansına çok çok düşük ihtimal olsa da pahalı kasa veya skinde düşebilirkar etmek ne kadar sürer çok uzundan kastınız nedir
kasalar en son 5-6 tl ydi ne olduda o kadar piyasa arttı pc ye virüs bulaştı diye 5-6 ay giremedim sadece o kadar arttı mıen kötü ihtimalden hesaplıyalım en ucuz kasa 16-17 TL komisyonu da düşüp 15 TL diyelim bu da 275 liralık parayı çıkarmak için yaklaşık 18 hafta demek tabi bu dediğim gibi şuanki fiyatlarda en kötü ihtimal şansına çok çok düşük ihtimal olsa da pahalı kasa veya skinde düşebilir