CS go seçkin alınır mı?

Sadece level atlayarak mı kasa düşüyor yoksa rekabetçi oynayıncasa veriyor mu?
Evet böyle yaptılar eskiden böyle değildi sanırım 3.4 ay oldu böyle olalı .
LVL atlaman lazım onun içinde en basiti reka win almak .
1 kere alabiliyorsun haftalık çarşamba günleri sıfırlanıyor tekrar alıyorsun lvl atlayınca .

Sadece level atlayarak mı kasa düşüyor yoksa rekabetçi oynayıncasa veriyor mu?
Evet sadece level atlayarak düşüyor kasa ve yanında skin veya graffiti. Rekabetçi zorunlu değil, diğer seviye atlatan oyun modlarını da oynayabilirsin fakat rekabetçi de daha kolay düşüyor.

Yeni csgoya başladım arkadaşlarımla oynamak için seçkin almayı düşünüyorum 400 TL değer mi ve kasa düşürerek bu parayı çıkarabilirmiyim?
Hayatımda alıp pişman olmadığım tek şey olabilir. 274 TL'ye aldım ben kasa düşürerek evet çıkarsınız. Kasa düştüğünde hemen satmak yerine biriktirmek çok çok daha iyi. Ben hiç sabırlı bir insan olmadığımdan satmıştım.

Peki en düşük kasa kaç lira ve ne sıklıkla düşüyor
8-9 TL diye biliyorum ve her hafta bir kasa düşüyor ama her hafta 8 9 liralık düşecek diye bir şey yok. Mesela bana bugün 30 liralıklardan biri düştü, kısacası alınır ya.

dostum ben gidip gamesatıştan cs go hesabı aldım geçen sene 50 TL'ye almıştım seçkin hesabı şu anda max 200 tldir 1 senedir sorunsuz oynuyorum cs go yu

Yeni csgoya başladım arkadaşlarımla oynamak için seçkin almayı düşünüyorum 400 TL değer mi ve kasa düşürerek bu parayı çıkarabilirmiyim?
Alınır kesinlikle. Cs2yle birlikte bi tık daha zamlaınr bence.

Peki en düşük kasa kaç lira ve ne sıklıkla düşüyor
10-40 arası şuan zaman zaman 20-60 arası değişiyor havuzdaki kasalar ayrıca havuzda olmayan kasa düşürme ihtimalin de var onlar 2-3k fiyatlara çıkabiliyor onun dışında level atlayınca haftalık item atıyor daha 2 gün önce 50 liralık deagle düştü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,172,925
Üyeler
186,264
Son üye
radiuxs
Geri