ONUR HANİ LOOT BOTU OLAN
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 901
Nays uygulamada sanal kart var onla harcama yapınca %20 nakit veriyor steam de İş bankasının ürünüO ne?
Nays uygulamada sanal kart var onla harcama yapınca %20 nakit veriyor steam de İş bankasının ürünüO ne?
Nays uygulamada sanal kart var onla harcama yapınca %20 nakit veriyor steam de İş bankasının ürünü
16 yaşındayım kullana bilirmiyimNays uygulamada sanal kart var onla harcama yapınca %20 nakit veriyor steam de İş bankasının ürünü
%1 falan olması lazım yine düşüyor ama o %1 de hydra da düşebilir yani.Hocam o silah kasası duşme oranı çok çok az
Yani%1 falan olması lazım yine düşüyor ama o %1 de hydra da düşebilir yani.
Şimdi de kendim level atladım 28 liralık kasa attı bana.Şimdi çıktım oyundan 2 kişiye yılan kasası düştü girdiğim elde![]()
Yılan ısırığı kasası var şuanlık oda 8tl civarında gözünden kaçmış olabilir veya oynuyorsan sana hiç düşmemiş olabilir.15 en pahalı 33
Hayır 18 şartı varMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
16 yaşındayım kullana bilirmiyim
kankacığım mesajda sabah akşam 60 liralık düşüyor mu dedim kaç aydır cs ye girmiyorum spektrurum 2 kasası mı çıkıyordu bana neydi ismi sabah akşam 60 liralık kasa çıkmıyor yani bizede çıkıyor ara sıra 14 liralık fln ama çok değil60 liraya kasa yok knk aktif drop kasalarında düzgün salla bari
15Peki en düşük kasa kaç lira ve ne sıklıkla düşüyor
O Bana Hiç Düşmedi Herhalde 2 Haftadır Devrim DüşüyorYılan ısırığı kasası var şuanlık oda 8tl civarında gözünden kaçmış olabilir veya oynuyorsan sana hiç düşmemiş olabilir.