CS:GO SKİN HAKKINDA

okkrr

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
73
Kafama takıldı. Oyunda bir eşyayı 7liraya stat trak yapabiliyosun. Ee o zaman ben 340liraya Ak 47Kırmızı Çizgi alıp oyunda stat trak yapıp 1300liraya satabiliyomuyum?

Hayır. Böyle bir şeye izin verir mi Valve ?

hmmm
yanlışmı hatırlıyorm acaba 🤨

Kafama takıldı. Oyunda bir eşyayı 7liraya stat trak yapabiliyosun. Ee o zaman ben 340liraya Ak 47Kırmızı Çizgi alıp oyunda stat trak yapıp 1300liraya satabiliyomuyum?
Oyunda skinin ismini değiştirebilirsin. Hayal ettiğin etmediğin bütün skinler elimden geçti. Skin ancak kasadan çıktığı vakit stat trak yada normal olarak çıkar.

Aga o şu işe yarıyor mesela 2 tane statrak skinin var onların killerinin değiştiriyor.

Cs üzerinden kumar al sat yaparak para kazanmak artık imkansız. Yüksek komisyonlar takasların 1 hafta bekleme süresi. Daha farklı yollara yatırım yapmanı tavsiye ederim. Yüksek ihtimalle yaşın küçük. Cs de itemlere para vermenin hiç bir anlamı yok p2w oyun değil. İleride bir zaman bunu anlarsın. Alıyorsan almamanı tavsiye ederim. Dragon lore stat trak fire serpent medusa hepsini kullandım normal ile aynı vuruyor.

Geri