Capslocku kapatırmısın.YA KARDEŞİM AMACINIZ NE AMACINIZ?
Ben jailbreak da yetki için istiyorum 6 yıldır oynuyorum cs yi ne sanıyorsunuz kendinizi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Seninle polemiğe girmeyeceğim.
Capslocku kapatırmısın.YA KARDEŞİM AMACINIZ NE AMACINIZ?
Ben jailbreak da yetki için istiyorum 6 yıldır oynuyorum cs yi ne sanıyorsunuz kendinizi
Şunları iyice okuyun sonra yazınCapslocku kapatırmısın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Seninle polemiğe girmeyeceğim.
aynen yani niye istiyon önemli olan oyunda kendini daha fazla geliştirmek takma şu saata falanNe amaçsız bir şey bu kötü bileBakacaklar 2k saat oynamışsın aim çöp oyun bilgisi 0
kardeşim adamla dalga mı geçiyorsunuz jb de slot olmak istemişaynen yani niye istiyon önemli olan oyunda kendini daha fazla geliştirmek takma şu saata falan
ha yazılım vardır belki demişsin pardon+left yazmak işe yaramıyor mu artık
Şaka mısın?Arkadaşlar cs go da nasıl süre kasabilirim?
yok estağfurullah ne dalga geçicemkardeşim adamla dalga mı geçiyorsunuz jb de slot olmak istemiş
Ya arkadaş birşeyi merak edip sormuş cevap vereceksen ver niye boş boş uzatıyorsunSaat kasmak inan hiçbirşeye yaramıyor birsürü site var para karşılığında oynama süresi kasıyolar benim bir arkadaşım bu siteler aracalığı ile csgo da 5000 saat kasmıştı ama sonuçta kendisi kolsuz.
kardeşim freehourboost diye bir site var gir ordan 100 saat da bir yenilemen gerekir pc kapalı iken kasıyorArkadaşlar cs go da nasıl süre kasabilirim?