Yardım CS GO surf yapamıyorum

imasa32

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
818
Hangi haritaya girsem ilerledikten bir müddet sonra ilerleyemiyorum. Adamlar yanımdan son sürat geçiyor ben düşüyorum. Bu sorunu nasıl çözerim, konsola bir şeyler falan mı yazılması gerekiyor?

Hangi haritaya girsem ilerledikten bir müddet sonra ilerleyemiyorum. Adamlar yanımdan son sürat geçiyor ben düşüyorum. Bu sorunu nasıl çözerim, konsola bir şeyler falan mı yazılması gerekiyor?
Surf tahtasının altından git. Yani aşağısından tam ucundan git. Atlama yapacağın zaman yavaş yavaş yükselip çıkışını yaparsın.

space basılı tutarak aşağıya doğru kay sona doğru yukarı çık @muhammetsaglam arkadaşımızın dediği gibi

Deneye deneye ustalaşırsın 1-2 tanr konsol komutu var ama onları da çok bilenler kullanıyır ve aşırı espirisi yok hızını falan gösteriyor sadece. Denemeye devam et illaki çözersin

dayı atölyeden değil serverlarda girmen lazım
neyse öncelikle kayarken "w" ve "s" kesinlikle basmayacaksın sağda kayarken "a" solda kayarken "d" ye basman lazım

Youtube'da buna özel videolar vardı onlara bakabilirsin.

Konsola vesaire genellikle bir şey yazmana gerek yok, YouTube'den "Surf nasıl yapılır?" videoları izle. Genellikle a ve d yi hızlı bir şekilde kullan (sağa bakarken d sola bakarken a havadayken hızlanmak için) onun dışında başka yapman gereken bir şey yok.

Geri