-RutHleSs-
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 6,794
Herkese selam, uzun zaman önce CS:GO'da VAC ban yedim. Envanterimde de biraz skin vardı. Kurtarmanın bir yolu var mıdır? Teşekkürler...
VAC Banı açtıramazsan kurtaramazsın.Herkese selam, uzun zaman önce CS:GO'da VAC ban yedim. Envanterimde de biraz skin vardı. Kurtarmanın bir yolu var mıdır? Teşekkürler...
Ban kalkmadan kurtarilmazHerkese selam, uzun zaman önce CS:GO'da VAC ban yedim. Envanterimde de biraz skin vardı. Kurtarmanın bir yolu var mıdır? Teşekkürler...
Unut artık artık öyle bir skinin yok :/Herkese selam, uzun zaman önce CS:GO'da VAC ban yedim. Envanterimde de biraz skin vardı. Kurtarmanın bir yolu var mıdır? Teşekkürler...
Maalesef hocam, kurtarmanın bir yolu yok.Herkese selam, uzun zaman önce CS:GO'da VAC ban yedim. Envanterimde de biraz skin vardı. Kurtarmanın bir yolu var mıdır? Teşekkürler...
Hile kullanmadığın sürece endişelenmene gerek yok.Maalesef yok.Bende korkuyorum rekabetçide herkes işte report filan diyor bana 150 tllik envanter var ban yersem üzülürüm.
haksız vac yiyenler varHile kullanmadığın sürece endişelenmene gerek yok.
Yok hocam kullanmiyorumda bazi zaman forumda görüyorum adam durduk yere ban yemiş ne kadar doğru orası tartışılırda.Hile kullanmadığın sürece endişelenmene gerek yok.
çok saçma adam dragon loru var diyelim hile açmadı ama vac yedi ne olcak öyle ban yiyen çok kişi varhayır yok konu kilit