Neler Yeni

Cs:go ve cs:source oynamayın!

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Mescid-i Aksaya saldırıyorlar kimsenin umrunda değil çocuğun takıldığı şeye bak, çıldırırsın cidden hahahahaa. Aynen kanka cs oynamayalım cami var oyunda, savaşıyoruz orada. Aynen devam ke.

İyi akşamlar mı? Belli Türkiye'den korkup kaçmışsın yaşadığın ülkede akşam saati. Kulaktan dolma sözlerle millete laf anlatmaya çalışan birkaç beyin yoksunundan başka bir şey değilsiniz.
Ben afrikada etiyopyalı 50 yasında bir isciyim ve kötü türkcemden özür dilerim o yuzden
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sende beyin yok ama var bende İq test komunistlerin hep düsük

ÇEKİRGE

80+ Bronze
Mescid-i Aksaya saldırıyorlar kimsenin umrunda değil çocuğun takıldığı şeye bak, çıldırırsın cidden hahahahaa. Aynen kanka cs oynamayalım cami var oyunda, savaşıyoruz orada. Aynen devam ke.
Katılıyorum tamamen. Bundan birkaç yıl önce de Yeni Zelanda'da mescit saldırısı yapmışlardı. Kimse bir şey dememişti.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Neden bu başlığı attığımı düşünüyor olabilirsin neden mi?Cevabı:Csgo ve cs:source da dust 2 diye bir harita var o harita da oyundaki teröristlerin b y gidiş yolunda Cami var ve o Cami'nin içinde savaş edilebiliyor ve de csgo da yoldaş da dust diye bir harita var orada da Cami var ve Cami'nin içine bomba kurulabiliyor ve de içinde savaş edilebiliyor.

Cs:go ce cs:source oynamayın!

Müslüman değilim fakat İslamiyet'e saygım var!
Hayatımda böyle duyar kasan biri görmedim şaka yapıyorsunuz öyle değilmi çünkü komik aslında yapmıyor olsanızda komik :p

mythrowib

80+ Silver
Neden bu başlığı attığımı düşünüyor olabilirsin neden mi?Cevabı:Csgo ve cs:source da dust 2 diye bir harita var o harita da oyundaki teröristlerin b y gidiş yolunda Cami var ve o Cami'nin içinde savaş edilebiliyor ve de csgo da yoldaş da dust diye bir harita var orada da Cami var ve Cami'nin içine bomba kurulabiliyor ve de içinde savaş edilebiliyor.

babam gibi konuştun şuan . oyun kardeşim bu oyun oyun sanki gerçekten caminin içine bomba kurduk fbi peşimizde . ayrıca güzel duyar kasma

ve ayrıca şuan mescid-i aksa ya saldırıyorlar kimsenin umruunda değil

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Arkadaşlar adamın troll olduğunu düşünmek zor mu? Neden prim veriyorsunuz anlamak çok güç.

mythrowib

80+ Silver
Müslüman değilim fakat İslamiyet'e saygım var! istesem söylemezdim çünkü Müslüman değilim fakat söyledim.
Bu duyar değil yani.

İlk defa duydum galiba.
gerçekleri bilmeden sanala karışamazsın.

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice

kardeş oyunlarda ne kullanılsın peki? içine girebileceğimiz çukur mu yapılsın hem cami olduğunu nereden çıkardın? 2 kapı 1 minareli olan her yer cami mi oluyor? eğer batıyorsa oynama kardeş

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
sus knk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,000
Üyeler
165,103