Neler Yeni

Cs:go ve cs:source oynamayın!

ÇEKİRGE

80+ Bronze
O yahudiydi yani siyonist israil oyunları yoldaş
Hristiyan gazetecileri öldüren teröristlerin Müslüman olduğunu ispatlayabiliyor musun? Ağzından Allah kelimesi çıkan herkesi Müslüman zannettin herhalde. Onların Müslümanlıkla uzaktan yakından alakası yok ama siz onları Müslüman diye lanse ediyorsunuz. Aynı şeyi neden biz savunamıyoruz?

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Csgo cidden oynanmaz bu güncellemeden sonrada sen abartmışsın, hem onlar cami değil.

Bilgisayarımla anca Cs 1.6 oynayabiliyordum onuda sayende oynayamıcam (!)

Hristiyan gazetecileri öldüren teröristlerin Müslüman olduğunu ispatlayabiliyor musun? Ağzından Allah kelimesi çıkan herkesi Müslüman zannettin herhalde. Onların Müslümanlıkla uzaktan yakından alakası yok ama siz onları Müslüman diye lanse ediyorsunuz. Aynı şeyi neden biz savunamıyoruz?
Amma Allah diyorlar yani başörtüsü diyorlar müslümanlık diyorlar üstat Doğru Perinçeğin bir vidyosunu atıyorumsana vidyo
Bak baş düşman diyorlarmış bunuda açıkla

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Bu güne kadar ne bombalar patlattık Allah affetsin 😂

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Zula'da Cami var 🤔🤔🤔

ÇEKİRGE

80+ Bronze
Amma Allah diyorlar yani başörtüsü diyorlar müslümanlık diyorlar üstat Doğru Perinçeğin bir vidyosunu atıyorumsana vidyo
Bak baş düşman diyorlarmış bunuda açıkla
Üstad dediğin adam taraflı bir kişi. Bana bunu kaynak olarak göstermen aşırı saçma. Tarafsız bir yer bul da göster he? Dönekleri çok izledim ben. Her Allah diyen başörtü takanın müslüman olmadığını sana önceki mesajımda belirttim. Ortalıkta Allah'ın adını ağzına alıp Müslümanlığın 1 gereğini yapmayanlar var. Siyaseti neden karıştırdın ayrıca şimdi? Ne güzel tarafsızca konuşuyorduk. Cidden tavuksunuz.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Neden bu başlığı attığımı düşünüyor olabilirsin neden mi?Cevabı:Csgo ve cs:source da dust 2 diye bir harita var o harita da oyundaki teröristlerin b y gidiş yolunda Cami var ve o Cami'nin içinde savaş edilebiliyor ve de csgo da yoldaş da dust diye bir harita var orada da Cami var ve Cami'nin içine bomba kurulabiliyor ve de içinde savaş edilebiliyor.

Cs:go ce cs:source oynamayın!

Müslüman değilim fakat İslamiyet'e saygım var!
1.5, 1.6'da yokmu?

Üstad dediğin adam taraflı bir kişi. Bana bunu kaynak olarak göstermen aşırı saçma. Tarafsız bir yer bul da göster he? Dönekleri çok izledim ben. Her Allah diyen başörtü takanın müslüman olmadığını sana önceki mesajımda belirttim. Ortalıkta Allah'ın adını ağzına alıp Müslümanlığın 1 gereğini yapmayanlar var. Siyaseti neden karıştırdın ayrıca şimdi? Ne güzel tarafsızca konuşuyorduk. Cidden tavuksunuz.
Siz komunist e siyonist türkiyeyi kurmak istiyorsunuz ama korkamıyon öcü gibi mao yoldaşımdan
Bak komunist Türkiye kurmak istiyorlar müslümanlar kanma

ÇEKİRGE

80+ Bronze
Siz komunist e siyonist türkiyeyi kurmak istiyorsunuz ama korkamıyon öcü gibi mao yoldaşımdan
Bak komunist Türkiye kurmak istiyorlar müslümanlar kanma
Ne diyon birader Allah aşkına. Belli foruma sırf siyaset ve kaos için katılmışsın. Ne siyonisti ne komünisti ne anarşisti ne diyon arkadaşım sen. Neyse birkaç güne kalmaz forumdan uzaklaşırsın.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ne diyon knk

bi de siyonist kurmak istiyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne diyon birader Allah aşkına. Belli foruma sırf siyaset ve kaos için katılmışsın. Ne siyonisti ne komünisti ne anarşisti ne diyon arkadaşım sen. Neyse birkaç güne kalmaz forumdan uzaklaşırsın.
15 Temmuzda tankın içinde kim vardı çok iyi biliyorum ben sizede iyi akşamlar görüşürüz

ÇEKİRGE

80+ Bronze
bi de siyonist kurmak istiyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

15 Temmuzda tankın içinde kim vardı çok iyi biliyorum ben sizede iyi akşamlar görüşürüz
İyi akşamlar mı? Belli Türkiye'den korkup kaçmışsın yaşadığın ülkede akşam saati. Kulaktan dolma sözlerle millete laf anlatmaya çalışan birkaç beyin yoksunundan başka bir şey değilsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,727
Üyeler
163,709
Son üye
yigitsilken