Cs go ve Valorant Rank Sistemi Hakkında

Paigo

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
11
Merhabalar ben Valorant oynamadığımdan bilmiyorum acaba rank sistemleri nasıl? Yani Valoranttaki ranklarla CS deki hangi ranklar eşit mesala Cs go daki Nova rankıyla Valoranttaki hangi rank eşit? Sadece örnek verdim siz tüm rankları zöylerzeniz zevinirim.

Merhabalar ben Valorant oynamadığımdan bilmiyorum acaba rank sistemleri nasıl? Yani Valoranttaki ranklarla CS deki hangi ranklar eşit mesala Cs go daki Nova rankıyla Valoranttaki hangi rank eşit? Sadece örnek verdim siz tüm rankları zöylerzeniz zevinirim.
hangi rank hangi rank'a eşit bilemem ama valorant ın eski rank sistemini daha çok beğeniyorum. Tabi solo veya duo oynamıyorsanız bu sizi etkilemez. Artık ne kadar kill aldığınız vs. önemli olmuyor. Artık maçı hangi farkla kazanıp kaybettiğinize bakıyor. Yani solo veya duo oynuyorsanız ve takım kötü gelirse bir tık can sıkmıyor değil. Rank sistemi ise lp olarak geçiyor yani puan. Her maç kazanıp kaybettiğimizde ortalama olarak 15 ile 25 arası değişiyor (ranklara göre değişiklik gösterir bu). Ranklar ise bunlar https://playerbros.com/wp-content/uploads/2021/01/VALORANT_ICONS_2.jpg. Sıralama 1 den 3 e kadar 3 bitince üst ranka atlanıyor

Valorant'ın rank sistemi biraz tuhaf. Her rankta boostları ve smurfleri bulabileceğin bir yer. Silver = Demir-Bronz, Nova = Gold, Keleş = Plat, DMG-LE = Diamond, LEM-Supreme = Immortal, Global = Radyant diyebiliriz sanırım. Kendi tecrübelerime dayanarak yazdım.

İkisinin sistemi de birbirinden leş.
GLOBAL rankım ile 1 haftada PLAT oldum. Sonra saldım oyunu.
Nova ile Gold 3 olursun tahminimce.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,327
Üyeler
184,144
Son üye
umutcann01
Geri