Neler Yeni

CS:GO vs Valorant, neden?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
CS:GO
  • Gerçekçi grafikler
  • Gerçekçi silah sıkma hissiyatı
  • Gerçekçi adam vurma hissiyatı
Valorant
  • Karakter yetenekleri mekaniği (ben seviyorum)
  • Replikler
  • Fütüristik grafikler
  • Daha iyi bir anti-hile sistemi
Her iki oyunda da silaha özel mekanikler var. Kimse yürüyerek HS atıyor demesin.

Sizce hangisi neden?

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,251
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
  • Gerçekçi grafikler
Valorant
  • Replikler
  • Fütüristik grafikler
Her iki oyunda da silaha özel mekanikler var. Kimse yürüyerek HS atıyor demesin.

Sizce hangisi neden?
Kim neyi seviyorsa onu oynasin ama benim gorusum cs yenilikci degil hep ayni sey insanlar sikildi artik fakst cs de skinlerle vs manyak para kazaniliyor o yonu guzel valorant da eglenmek icin, tr sunucusu yeni ozellikler hep degisen karakterler vs vs

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İki oyun aynı tarzda gözükse aslında aynı değil. Riot firmasının amacı herkesin oynayabileceği basit oyunlar çıkartıp onun reklamını iyi yapıp, oyuncu kitlesi oluşturmaktır ve çıkardığı bütün oyunlarda neredeyse yakaladı.

Valorant'ın silah mekaniği CS'ye göre çok daha kolay çünkü Riot yapımı, herkesin oynaması gerekiyor.

CS daha fazla FPS oyunu(umarım anlaşılır) olduğu için oyum CS'den yana. Valorant bana aynı keyfi vermiyor.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İkiside değil, FPS oyunları kötü. Al bir tane hikâyeli oyun, güzel grafiği olan, tarihi unsurlara yer veren, misss.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
@✓Arda Meseliniz aslında FPS değil rekabetçi oyunlar :) 2 tür oyun çeşiti var, kimileri rekabetçi severken kimileri story moddaki oyunları seviyor. Rekabet seven oyuncular için hikayeli oyunlar tırttır, aynı şekil hikaye severler içinde rekabetçi oyunlar tırttır.

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Cs artık sıktı beni valo kendini güncelliyo cs'yi bildim bileli tek bir şey değişti o da dust 2 deki awp yerinin kapanması

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bir çete savaşı başlattın bu arada. :kizginpeepo:
İlla ikisinden birini seçecek olursam, Cs.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Valorantın mekanikleri filan alıntı ki. Apex ile benzerlik gösteriyor. Basit bir oyun bulmuşlar azıcık da skinlere önem veriyorlar al sana Zula benzeri oyun.

Shimaida

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
galip
Şu konuyu görünce Fortnite VS PUBG kapıştırması yapan cahiller aklıma geldi. Neymiş PUBG daha gerçekçiymiş Fortnite çizgi filmimsiymiş o yüzden PUBG daha iyiymiş. Ya böyle bir saçmalık olabilir mi? Aynı şey bu konu için de geçerli. CS:GO grafiği gerçekçi. Ya abicim yabancılar bu krateri karşılaştırma kapsamına almıyorlar bile niye bizim türk oyuncular böyle? Kim hangi oyunu oynarken zevk alıyorsa o oyuna oy versin bu kadar basit yok gerçekçiymiş yok sahteymiş yok başka bir şeymiş. Ben PUBG'yi de seviyorum Fortnite'ı da ikisi arasında seçecek olsam Fortnite derim çünkü oynarken eğlendiğim oyun o. CS:GO vs Valorant'ta CS:GO derim çünkü 15 yıldır CS oynuyoruz CS fanlığı var. Yeni oyuna karşı ön yargımız olacak tabii. Ama artık şu karşılaştırmayı bırakın yeter.
Kim neyi seviyorsa onu oynasin ama benim gorusum cs yenilikci degil hep ayni sey insanlar sikildi artik fakst cs de skinlerle vs manyak para kazaniliyor o yonu guzel valorant da eglenmek icin, tr sunucusu yeni ozellikler hep degisen karakterler vs vs
Gerçek CS oyuncuları yeniliği pek sevmez.

Kim hangi oyunda eğleniyorsa o oyunu seçecek. Şu tür saçma fanboyluk yapılacak kriterler eklenmeyerek sevdiğiniz oyunu seçmeniz lazım.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
csgoda topluluk sunucuları var

csgo kazandı

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
İkisi de hissiyat ve oynanış olarak farklı. Valorant daha popüler son zamanda. Bu Ağustosta CS:GO'nun 10. yıl dönümü Source 2 motoru gelebilir ve oyunun adının Counter Strike olarak değişeceği öne sürülüyor.
İpucu:

1651565645439.png

Bu fotoğraf koyulalı 2 3 hafta oluyor. Zaten tam Source 2 muhabbeti yeniden ortaya çıkınca yaptılar. 128 Tickrate'de gelebilir. Yine de fazla umutlanmamak lazım. Valve'in şuan yapacağı sıfırdan bir anticheat sistemi yazmak. HWID ban atması lazım ama amaçları hileleri azaltmak değil diye düşünüyoum. Prime muhabbetinden para kazanıyorlar. Hile açan adam ban yiyince gidiyor tekrar prime alıyor. Umarım Source 2 ve diğer şeyler eklenir de CS:GO'yu tekrardan keyifli şekilde oynar insanlar.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,167
İsim
Oğuz Oğuz
  • Gerçekçi grafikler
Valorant
  • Replikler
  • Fütüristik grafikler
  • Daha iyi bir anti-hile sistemi

Sizce hangisi neden?
ikisi de değil en iyisi r6

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,812
Üyeler
163,730
Son üye
Jaxiar
Top Bottom