için rahat etmiyorsa net kafeye git csyi orada aç kankamformatla düzelir mi ?
için rahat etmiyorsa net kafeye git csyi orada aç kankamformatla düzelir mi ?
arkadaşımın başına şöyle bir olay gelmişti valoda hile açmışlardı arklarım sonra ban yedileri yedikten sonra başka harddisk taktı birgün gireyim demiş ve ban yokmuşBilgim yok ama harddisk değiş falan diyen olmuş. 15K envanter varsa al bir tane yeni harddisk ona kur madem. Değmez riske.
Veletken hile indirip vac yemiştim. Daha sonra cs beleş olunca yeni hesap açtım 2020'de de operasyon alınca seçkin oldum. Bundan sonra birçok kez farklı hesapta hile açmıştım 2 yıldır da hile kullanmıyorum zaten hilelerin neredeyse hepsinde virüs bulunuyor. Hile açtığım hesapların çoğu vac banlı ama ana hesap hâlâ vac yemedi.Abim bir yayıncıdan görüp bilgisayara hile indirmiş. Hileyi açınca bilgisayarda benim steamim açık olduğu için benim hesabımdan oyun açılmış. Fakat fark edip hemen oyundan çıkmış. Yani hiç maç falan atmamış hemen oyundan çıkmış. Ban yeme riskim var mı? 15k envanter var. Ve steam hesabıma ilk girerken profil fotoğrafı 2 saniye kadar soru işareti olarak görünüp sonra kendi fotoğrafıma dönüyor.
zaten 1 saat önce kadar oldu olay. ve direkt benim hesabımda açılmış hile ama dediğim gibi hiçbir şekilde herhangi bir moda girilmedi ve oyun oynanmadı.Öncelikle hile kullanmayı bırakın. Sonunda ban yiyecek hesap. Neyse kamu spotunu yaptıktan sonra asıl meseleye gelelim. Eğer hile daha önce Valve tarafından karalisteye alınmış ise hesap banlanır ama bu olsa şimdiye kadar olurdu. Banlanma Oyuna girip report yeseydi banlanabilirdin. ayrıca bilgisayarda farklı hesap ban yiyince diğer hesapları etkilemiyor. En azından 3-5 yıl önce öyleydi. Bizde ufak tefek hile kullandık zamanında ama ana hesabım hiç ban gelmedi. Ama sen yinede hesabını garantiye al .
oyunum harddiskte değil ssd'de. ssdye format atabilirim.kardeş o abini tövbe tövbe pc ye format at sonra gir sorun kalmıyacaktır hatta gerekirse harddisk değiştir
kanka dediği hile hile hesabımda açıldı ama oyuna girilmedi oyun açıldığı gibi kapattım zaten.Veletken hile indirip vac yemiştim. Daha sonra cs beleş olunca yeni hesap açtım 2020'de de operasyon alınca seçkin oldum. Bundan sonra birçok kez farklı hesapta hile açmıştım 2 yıldır da hile kullanmıyorum zaten hilelerin neredeyse hepsinde virüs bulunuyor. Hile açtığım hesapların çoğu vac banlı ama ana hesap hâlâ vac yemedi.
Dediğin gibi ise bir şey olmaz, endişelenmenize gerek yok.zaten 1 saat önce kadar oldu olay. ve direkt benim hesabımda açılmış hile ama dediğim gibi hiçbir şekilde herhangi bir moda girilmedi ve oyun oynanmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
oyunum harddiskte değil ssd'de. ssdye format atabilirim.
kanka dediği hile hile hesabımda açıldı ama oyuna girilmedi oyun açıldığı gibi kapattım zaten.
Kullandığım hilelerden birinde maç aramaya başladığım an vac yediriyordu. Valve hile aramasını maç aramasına başlayınca yapıyor diye biliyorum.zaten 1 saat önce kadar oldu olay. ve direkt benim hesabımda açılmış hile ama dediğim gibi hiçbir şekilde herhangi bir moda girilmedi ve oyun oynanmadı.
oyunum harddiskte değil ssd'de. ssdye format atabilirim.
kanka dediği hile hile hesabımda açıldı ama oyuna girilmedi oyun açıldığı gibi kapattım zaten.
hddye format attım.arkadaşımın başına şöyle bir olay gelmişti valoda hile açmışlardı arklarım sonra ban yedileri yedikten sonra başka harddisk taktı birgün gireyim demiş ve ban yokmuş
peki format çözer mi ne diyosun bilgin var mı ?Kullandığım hilelerden birinde maç aramaya başladığım an vac yediriyordu. Valve hile aramasını maç aramasına başlayınca yapıyor diye biliyorum.
Bilgim yok. Valorant gibi anakart ban atma riskli de olabilir.hddye format attım.
peki format çözer mi ne diyosun bilgin var mı ?