ramden mi kaynaklı diyorsunuz yani ben mühendislik okuyacağım için pek oyunla işim yok sadece cs yükledim ileride yükselteceğim 16gb rameaynı laptopun 9. nesil ve 2060'lısı var
bu sorun bende de vardı rami 16 yapınca 200-300 arasına çıktı fps
deneyeceğim teşekkürlerfps_max 0 yap oyle dene
fps_max 0 kodunu konsola yazcan
valla bende rx570 8gb oc var ve 8gb ram var. bende bile 240 altı çıkmıyor sende niye bu kadar düşük ki ?msi gf65 10.Nesil i5 gtx1660ti ve 8gb ram var oyundan aldığım -orta ayarlarda- fps 90-100 civarı internette olan incelemelerde i5 9.Nesil gtx1660ti 200-300 fps alıyor bu durumun sebebi nedir?
nvidia denetim masasından bazı ayarlarla 170 civarına çıktıramden mi kaynaklı diyorsunuz yani ben mühendislik okuyacağım için pek oyunla işim yok sadece cs yükledim ileride yükselteceğim 16gb rame
ben de merak ediyorum bunun sebebini siz konsola kod yazıyor musunuz? fps vs. gibivalla bende rx570 8gb oc var ve 8gb ram var. bende bile 240 altı çıkmıyor sende niye bu kadar düşük ki ?
yok hiçbirşey yapmadım. sadece radeon ayarlarından otomatik gpu hız aşırtma modunu açtım. 1370mhz'e çıktı. en yüksek 320 fps civarı gördüm. sıcaklığı 73-74 derece üstü çıkmadı. ha bir tek oyunun içindeki ayarlardan tüm oyun içi şeyleri otomatik olarak ayarladım.ben de merak ediyorum bunun sebebini siz konsola kod yazıyor musunuz? fps vs. gibi
ben de merak ediyorum bunun sebebini siz konsola kod yazıyor musunuz? fps vs. gibi
Oyun fps siniri koymuş olabilir esc nin altında bulunan "e" ye benzeyen tuşa basarak konsolu açacaksın ordan "fps_max 0" yazarsan olabilir konsolu açmak için ayarlarda geliştirici konsolunu aç olacak ona basıp öyle yapmsi gf65 10.Nesil i5 gtx1660ti ve 8gb ram var oyundan aldığım -orta ayarlarda- fps 90-100 civarı internette olan incelemelerde i5 9.Nesil gtx1660ti 200-300 fps alıyor bu durumun sebebi nedir?
desteğiniz için teşekkür ederimyok hiçbirşey yapmadım. sadece radeon ayarlarından otomatik gpu hız aşırtma modunu açtım. 1370mhz'e çıktı. en yüksek 320 fps civarı gördüm. sıcaklığı 73-74 derece üstü çıkmadı. ha bir tek oyunun içindeki ayarlardan tüm oyun içi şeyleri otomatik olarak ayarladım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şunları bi dene bakalım düzelecek mi.
deneyeceğimOyun fps siniri koymuş olabilir esc nin altında bulunan "e" ye benzeyen tuşa basarak konsolu açacaksın ordan "fps_max 0" yazarsan olabilir konsolu açmak için ayarlarda geliştirici konsolunu aç olacak ona basıp öyle yap
attığım videodakileri uygulayacak mısın. rica ederim.desteğiniz için teşekkür ederim
evet ama müsait olduğumdaattığım videodakileri uygulayacak mısın. rica ederim.