CS:GO'nun ben çok sevmek

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
5,073
Ulan ne bu 20 dakikadır oyun bekliyorum. Level 9 Altın Nova 1 bu ne la. Daha dün Altın Nova 1 oldum diye mi anlamadım ki.

Hiç bir şey anlamadım. Herhalde A2 Türkçe.

Level 9 Altın Nova 1'im ve 20 dakikadır maç arıyorum. DUST II Mirage seçtim. Biraz afedersiniz mal gibi yazmışım :D

Bazen öyle oluyor dostum oyuna gir çık yap ve tek başına giriyorsan takım bulup gir.

Ve çok csgo oynayan biri olduğum için hızlı Rank atlamak istiyorsan sana tavsiyelerim,
İlk önce mutlaka kendine iyi bir takım bulman gerek, ama bu takımdaki herkesin aiminin iyi olması ve en azından her maçta 10-15 vurması gerekli. Csgo ya ilk girdiğinde direk maça asla girme aimbotz de 10 15 dk adam vur ve şunu da söyleyeyim aim geliştirmek istiyorsan aimbotz denen haritada her gün 1 saat çalışman lazım ve her gün mutlaka bir maç ölüm maçı gir.
Sürekli dust 2 oynama oynuyorsan eğer, çünkü dust en az tp veren ve en toxic en hilecilerin geldiği map, mirage oyna inferno oyna nuke oyna gibi gibi.
Bu dediklerimi yaparsan emin ol 2 günde bir Rank atlarsın, tabi günde 10 maç atıyorsan en az sekizini kazanman gerek.

Geri