Neler Yeni

Öneri CS kapsülleri hakkında soru

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
ege
kapsüller indirime girdi diye başlık açılmıştı ben de ona istinaden bi 100 tane civarı falan aldım öyle hesapta dursun diye ne zamana kadar bu indirim geçerli bi de indirim bittikten sonra steam ürünlerin satışını kapatım serbest piyasaya mı açıyo tam nasıl oluyor
bi de genel olarak csgo envanterimdeki itemleri steam üzerinden satarsam kolay yoldan nasıl nakite çevirebilirim yardımcı olursanız sevinirim cs2 çıkınca envanterimdeki bıçağı satıcağım ondan soruyorum

Ysuflix

80+ Gold
bynogame den satarsın

Ysuflix

80+ Gold

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
kapsüller indirime girdi diye başlık açılmıştı ben de ona istinaden bi 100 tane civarı falan aldım öyle hesapta dursun diye ne zamana kadar bu indirim geçerli bi de indirim bittikten sonra steam ürünlerin satışını kapatım serbest piyasaya mı açıyo tam nasıl oluyor
bi de genel olarak csgo envanterimdeki itemleri steam üzerinden satarsam kolay yoldan nasıl nakite çevirebilirim yardımcı olursanız sevinirim cs2 çıkınca envanterimdeki bıçağı satıcağım ondan soruyorum
indirim 1 1.5 ay kadar sürebilir sonrasında kapsüllerin oyun içi satışı kalkıyor diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin lütfen
Mesaj otomatik birleştirildi:

yüzde kaç alıyodu
hocam bu sitelerde zaten satarken steam fiyatının altına ilanı koymanız lazım zaten rahat %8-10 vardır

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
indirim 1 1.5 ay kadar sürebilir sonrasında kapsüllerin oyun içi satışı kalkıyor diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin lütfen
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bu sitelerde zaten satarken steam fiyatının altına ilanı koymanız lazım zaten rahat %8-10 vardır
zaten altına koyucam da onun dışında da komisyoın alıyodu galiba

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
zaten altına koyucam da onun dışında da komisyoın alıyodu galiba
alıyo da hocam tam miktarını bilmiyorum ama dediğim gibi toplam düşük fiyatla beraber rahat %8 10 gidiyordur

Top Bottom