CS kitlesinin Valorant nefreti

dostecann

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
726
Evet tabi ki CS den nefret eden Valorant oyuncuları da olabilir fakat genel olarak baktığımda CS oyuncularında bir Valorant çekememezliği görüyorum. Bunun sebebi nedir? Şunu belirteyim ben küçüklükten beri CS hayranıyım. Kennys'in videolarını izleyerek büyüdüm. Fakat şuan CS de rank sisteminin bence fazla pahalı olduğunu düşündüğümden dolayı Valorant oynuyorum ve gayette memnunum. Hile hiç denk gelmedim, belki başkasına gelmiş olabilir ama CS de birçok kez denk geldim. Sizin düşünceleriniz nelerdir? Olay çete savaşı başlatmak değil. Sadece kendi düşüncelerinizi paylaşın.

Evet tabi ki CS den nefret eden Valorant oyuncuları da olabilir fakat genel olarak baktığımda CS oyuncularında bir Valorant çekememezliği görüyorum. Bunun sebebi nedir? Şunu belirteyim ben küçüklükten beri CS hayranıyım. Kennys'in videolarını izleyerek büyüdüm. Fakat şuan CS de rank sisteminin bence fazla pahalı olduğunu düşündüğümden dolayı Valorant oynuyorum ve gayette memnunum. Hile hiç denk gelmedim, belki başkasına gelmiş olabilir ama CS de birçok kez denk geldim. Sizin düşünceleriniz nelerdir? Olay çete savaşı başlatmak değil. Sadece kendi düşüncelerinizi paylaşın.
Klasik bir tepki olduğunu düşünüyorum.Her oyunun rakibi çıktığında anti kitle oluşuyo zaten.Misal zamanında Fortnite-PUBG

Senin hesabından dolayıdır o hile muhabbeti. :D
2016'dan beri CSGO oynuyorum hileye tek tük geliyorum.
Valorant'ın CS'den avantajları mevcut ondan dolayı oynanıyor.

Senin hesabından dolayıdır o hile muhabbeti. :D
2016'dan beri CSGO oynuyorum hileye tek tük geliyorum.
Valorant'ın CS'den avantajları mevcut ondan dolayı oynanıyor.
Evet hocam da 30 40 lira olsa alacağım indirim falan. 123 TL fazla değil mi sizce?

İki kanser kitle. Sadece cs oyuncularında değil valorant kitle de aynı. O hile işi artık çok az seçkin hesaplarda. Neredeyse hiç denk gelmedim.
Haklısınız hocam herkes kendi sevdiğini ölümüne savunuyor. Ben Valorant oynuyorum ama CS de çok kaliteli fakat oyun ile ilgilenmiyorlar. Sanırım yakında büyük bir güncelleme gelecekmiş ama.

İki kanser kitle. Sadece cs oyuncularında değil valorant kitle de aynı. O hile işi artık çok az seçkin hesaplarda. Neredeyse hiç denk gelmedim.
1800 Saat Civarı csgo oynıyan bir arkadaşım var oda Cok yakınıyor CSGO dan En Cokta takımın kopuk iletişimden ve kafasına göre hareket etmesinden

1800 Saat Civarı csgo oynıyan bir arkadaşım var oda Cok yakınıyor CSGO dan En Cokta takımın kopuk iletişimden ve kafasına göre hareket etmesinden
Şimdi Valorant rankım Platin ve neredeyse hep iletişim oluyor ve belirli bir taktik belirleyerek oynuyoruz. Ama bende böyle diye herkes aynı olacak değil. Öyle olmayanlarda olabilir tabi ki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zamanında 12₺'ye almıştım dostum.
O yüzden bilemiyorum.
Keşke bende zamanında alsaydım :D

Günde 5 rekabetçi giriyorum csyi çok seviyorum ama bence valorant da güzel.

En son ne zaman CS girdiğimi hatırlamasam da biriyle oyuna gireceksem ilk tercihim olur. Valorant asla aklıma gelmez. Geleneksellik etkisi var sanırım.

CS:GO oynadığım zamanlar VALORANT çıktığında herkes yavaş yavaş VALORANT'a geçiyordu. Ben de geçmemek için kendimi tutuyordum çünkü o kadar binlerce saat emeğim vardı ve yüksek rütbelere çıkmak için sürekli uğraşıyordum. Ek olarakta admin olduğum bir sunucu vardı ve orada da eğlenceli vakit geçiriyorduk. Baktım çoğu arkadaşlarım VALORANT geçiyor, biz hala kuzenimle "VALORANT başlamam CS:GO'dan devam" kafasında bakıyorduk. O zamanlarda CS:GO'nun tam hileci patlaması oldu güven faktörüm aşırı yüksek olduğu kesindi ancak sürekli hile geliyordu legit veya rage fark etmeksizin. Sonra ben "Başlarım böyle işe..." deyip VALORANT yükledim ve az çok onu oynuyordum fakat CS:GO'dan sonra bir an VALORANT'a girince berbat oynadım moralim bozuldu CS:GO'ya geri döndüm. Hatta o yüzden de o zamanlar "VALORANT'ta spray yok aga öyle oyun mu olur adam ölmüyor bile" falan filan diyordum. Fakat işte bu son 3-4 aydır falan CS:GO'yu bıraktım ve VALORANT'a yöneldim. CS:GO'da normalde rütbemin silinmesi isteyeceğim en son şey olurdu ama oyundan o kadar bıktım ki direkt oyunu terk edip VALORANT'a çevirdim kafamı. VALORANT'ı daha yeni yeni ortalama 1 aydır ciddi oynuyorum yavaş yavaş rütbem orada da yükseliyor ama CS:GO'daki kadar abartılı şekilde kasmaya çalışacağımı sanmıyorum.

Yani CS:GO oynarken VALORANT'a geçmemek için uydurduğum bahaneler şunlardı:
  1. Yetenek kullanarak rekabetçi oyun mu oynanılır?
  2. Grafikler Fortnite gibi.
  3. Tüm karakterleri tek tek bilmekle mi uğraşacağım?
  4. Oyunda spray denen şey yok.
  5. CS:GO'dan VALORANT'a geçmek için uğraşamam.
  6. CS:GO'da bir sürü emeğim var. (ilk başladığım günden bu yana 6 sene geçti ve ortalama 4500 saat)
Şu an VALORANT oynarken CS:GO'ya geçmemek için uydurduğum bahaneler şunlar:
  1. VALORANT'tan CS:GO'ya geçmek için uğraşamam.
  2. VALORANT'ta Türkiye sunucusu iletişim açısından rahat.
  3. CS:GO'da her maçta olmasa bile zevkini kaçıracak hileciler var.
  4. CS:GO'daki Türkler'in çoğunluğu yüksek rütbeli olsa bile aşırı toksikler.
Genele bakarsak CS:GO oynayanlar neden VALORANT'a nefret duyar sorusuna cevap:
  • VALORANT'ın grafikleri berbat.
  • Yetenekle oyun oynanmaz.
  • Bilgisayar optimizesi yok.
  • Rank sistemi saçma, yüksek rütbelere çıktığımda sürekli o rütbede kalmak için sıralama mı kasacağım?
Genele bakarsak VALORANT oynayanlar neden CS:GO'ya nefret duyar sorusuna cevap:
  • CS:GO hile dolu.
  • 64 tick serverları var.

CS:GO oynadığım zamanlar VALORANT çıktığında herkes yavaş yavaş VALORANT'a geçiyordu. Ben de geçmemek için kendimi tutuyordum çünkü o kadar binlerce saat emeğim vardı ve yüksek rütbelere çıkmak için sürekli uğraşıyordum. Ek olarakta admin olduğum bir sunucu vardı ve orada da eğlenceli vakit geçiriyorduk. Baktım çoğu arkadaşlarım VALORANT geçiyor, biz hala kuzenimle "VALORANT başlamam CS:GO'dan devam" kafasında bakıyorduk. O zamanlarda CS:GO'nun tam hileci patlaması oldu güven faktörüm aşırı yüksek olduğu kesindi ancak sürekli hile geliyordu legit veya rage fark etmeksizin. Sonra ben "Başlarım böyle işe..." deyip VALORANT yükledim ve az çok onu oynuyordum fakat CS:GO'dan sonra bir an VALORANT'a girince berbat oynadım moralim bozuldu CS:GO'ya geri döndüm. Hatta o yüzden de o zamanlar "VALORANT'ta spray yok aga öyle oyun mu olur adam ölmüyor bile" falan filan diyordum. Fakat işte bu son 3-4 aydır falan CS:GO'yu bıraktım ve VALORANT'a yöneldim. CS:GO'da normalde rütbemin silinmesi isteyeceğim en son şey olurdu ama oyundan o kadar bıktım ki direkt oyunu terk edip VALORANT'a çevirdim kafamı. VALORANT'ı daha yeni yeni ortalama 1 aydır ciddi oynuyorum yavaş yavaş rütbem orada da yükseliyor ama CS:GO'daki kadar abartılı şekilde kasmaya çalışacağımı sanmıyorum.

Yani CS:GO oynarken VALORANT'a geçmemek için uydurduğum bahaneler şunlardı:
  1. Yetenek kullanarak rekabetçi oyun mu oynanılır?
  2. Grafikler Fortnite gibi.
  3. Tüm karakterleri tek tek bilmekle mi uğraşacağım?
  4. Oyunda spray denen şey yok.
  5. CS:GO'dan VALORANT'a geçmek için uğraşamam.
  6. CS:GO'da bir sürü emeğim var. (ilk başladığım günden bu yana 6 sene geçti ve ortalama 4500 saat)
Şu an VALORANT oynarken CS:GO'ya geçmemek için uydurduğum bahaneler şunlar:
  1. VALORANT'tan CS:GO'ya geçmek için uğraşamam.
  2. VALORANT'ta Türkiye sunucusu iletişim açısından rahat.
  3. CS:GO'da her maçta olmasa bile zevkini kaçıracak hileciler var.
  4. CS:GO'daki Türkler'in çoğunluğu yüksek rütbeli olsa bile aşırı toksikler.
Genele bakarsak CS:GO oynayanlar neden VALORANT'a nefret duyar sorusuna cevap:
  • VALORANT'ın grafikleri berbat.
  • Yetenekle oyun oynanmaz.
  • Bilgisayar optimizesi yok.
  • Rank sistemi saçma, yüksek rütbelere çıktığımda sürekli o rütbede kalmak için sıralama mı kasacağım?
Genele bakarsak VALORANT oynayanlar neden CS:GO'ya nefret duyar sorusuna cevap:
  • CS:GO hile dolu.
  • 64 tick serverları var.
Adam argüman hazırlamış...

Geri