Cs2 4:3 den alt+tab atınca driverlar siliniyor

Fedaizm

80+
Reaksiyon skoru
31
1767644848221.webp

Aslında durum başlıkta yazdığım kadar. Olaydan sonra amd software açmaya çalıştığımda böyle bir uyarı veriyor. Driverlar gittiğinden oyun girince fps 1-2 oluyor doğal olarak. DDU ile sıfırlayıp geri yüklediğimde driverları sorun ortadan kalkıyor fakat 3-5 günde bir oluyor ve durum rahatsız ediyor. Sistem imzada var ama genel yazıyım r5 5600 rx 6750xt. Çözümü olan veya ilgilenmek isteyen yardımcı olursa sevinirim.

DDU ayarlarından Windows update sürücü yükleme ayarını kapatın. Sonra kaldırıp sistemi öyle kullanın.

DDU ayarlarından Windows update sürücü yükleme ayarını kapatın. Sonra kaldırıp sistemi öyle kullanın.

Eyvallah agacım şimdi deneyeceğim amdden 2 yıldır çekiyorum sorun neden bilmiyorum garanti süresi de doldu olduğum yerde iyi bilgisayarcı da yok üşengeçlikten aldığım yere de hiç göndermedim şimdi çilesini çekiyorum allahtan o kadar rahatsız eden bir durum yok da huzursuz ediyor arada bir, sistemden istediğim verimi de alamıyorum. Neyse bu şekilde ben haber ederim yine.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ek olarak w11 geçsem mi geçmesem mi kararsızım sence geçeyim mi @darktower

Windows 10 güncelleme almıyor, durmayın. Windows 11 artık oyunlar için de güncelleme alıyor. Steam'ın el konsolu için yaptığı ataklar, Microsoft'u da hareket geçirdi. Directx, RT vb. tarafındaki tüm performans güncellemelerini de Win11 alıyor.

Bazı oyunlarda bana da ayni sorun oluyor kart 6700xt

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,703
Üyeler
189,135
Son üye
ahmetcanaslan34
Geri