Neler Yeni

CS2 Adam görünce FPS drop sorunu

Fear

80+
Sistemim : RX 570 4GB R52600 16GB RAM
CSde 160-200 FPS civarı alıyorum ancak son 1 haftadır adam görünce ve TAB tuşuna basınca FPS drop yiyorum adam gördüğüm anda oyun donuyor ve öldüğümde tekrar devam ediyor, FPS normal ama TAB tuşuna basınca adama vurunca ve adam görünce FPS drop giriyor bu neden olur nasıl çözerim, oyun dosyalarını doğruladım, CFG leri sildim tekrar yükledim, Steam Cloud verilerini sildim yeniden sıfır ayarlarla girdim gene olmadı ne yapacağım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Yasin Sarıca
Büyük ihtimal sorun sende değil oyun optimizasyonundan dolayı ama taba basınca herkes drop yiyor.

Tworule

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Tuğrul
Sistemim : RX 570 4GB R52600 16GB RAM
CSde 160-200 FPS civarı alıyorum ancak son 1 haftadır adam görünce ve TAB tuşuna basınca FPS drop yiyorum adam gördüğüm anda oyun donuyor ve öldüğümde tekrar devam ediyor, FPS normal ama TAB tuşuna basınca adama vurunca ve adam görünce FPS drop giriyor bu neden olur nasıl çözerim, oyun dosyalarını doğruladım, CFG leri sildim tekrar yükledim, Steam Cloud verilerini sildim yeniden sıfır ayarlarla girdim gene olmadı ne yapacağım?
Hacım o sistemle dağa mı bakıp 160 fps alıyorsun çatışmada o sistemin drop yememe ihtimali yok cs2 de

Fear

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hacım o sistemle dağa mı bakıp 160 fps alıyorsun çatışmada o sistemin drop yememe ihtimali yok cs2 de
Hocam daha 1 hafta önce bu sorun yoktu, çatışma esnasında çok rahat 144 FPS + alıyorum ve drop sorunu yoktu
FPS hala güzel 150+ ama bir anda drop yiyorum 1 saniyeliğine 0 FPS oluyor oyun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar sistemim çok iyi demiyorum zaten, daha 1 hafta önce FPS drop olmadan 150 FPS + sabit oyun oynuyordum, ayrıca 4.3 oynuyorum yüksek FPS almam normal

Tworule

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Tuğrul
Hocam daha 1 hafta önce bu sorun yoktu, çatışma esnasında çok rahat 144 FPS + alıyorum ve drop sorunu yoktu
FPS hala güzel 150+ ama bir anda drop yiyorum 1 saniyeliğine 0 FPS oluyor oyun
FPS konusunu atlıyorum o zaman drop genel olarak driver sorunları, oyunu HDD ye kurmak veya ram yetersizliği ve sıcaklıklardan kaynaklanır. Buna göre
Driverlariniza bi temiz kurulum yapın
Oyunu SSD ye kurmayı deneyin
Macun bakımlarını yapın
Raminiz zaten 16 GB çift kanalsa onu düşünmenize gerek yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: Fear

Fear

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
FPS konusunu atlıyorum o zaman drop genel olarak driver sorunları, oyunu HDD ye kurmak veya ram yetersizliği ve sıcaklıklardan kaynaklanır. Buna göre
Driverlariniza bi temiz kurulum yapın
Oyunu SSD ye kurmayı deneyin
Macun bakımlarını yapın
Raminiz zaten 16 GB çift kanalda onu düşünmenize gerek yok.
Oyun SSD de
Sıcaklık sorunu yok işlemci maks 60 derece görüyor
Baştan Driver kurulumu deniyeceğim, olmadı format, teşekkürler.

Tworule

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Tuğrul
Oyun SSD de
Sıcaklık sorunu yok işlemci maks 60 derece görüyor
Baştan Driver kurulumu deniyeceğim, olmadı format, teşekkürler.
Peki ekran kartınızın sıcaklığı? Onu kastetmiştim ben çünkü anlık 0 FPS olma sorunu büyük çoğunlukla termal macunun erimeye yakın olduğu zamanlarda baş gösteriyor.

Fear

80+
Peki ekran kartınızın sıcaklığı? Onu kastetmiştim ben çünkü anlık 0 FPS olma sorunu büyük çoğunlukla termal macunun erimeye yakın olduğu zamanlarda baş gösteriyor.
Hocam donanımsal olduğunu hiç sanmıyorum TAB basınca drop yemesi çok saçma, sadece istatistiğin olduğu bir tablo gösterecek, ayrıca bu durum sadece CS de geçerli, VALORANT ve ya diğer herhangi bir oyunda FPS drop sorunum yok

Tworule

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Tuğrul
Hocam donanımsal olduğunu hiç sanmıyorum TAB basınca drop yemesi çok saçma, sadece istatistiğin olduğu bir tablo gösterecek, ayrıca bu durum sadece CS de geçerli, VALORANT ve ya diğer herhangi bir oyunda FPS drop sorunum yok
Tab sorunu ilk çıktığından beri var zaten hacım bu yeni gelen bir sorun değil ki, saçma veya değil sistemin daha güncel olsa o FPS droptan etkilenmezdin. Cs2 genel olarak hala sorunlu bir oyun güncel sistemlerde bile sorun aynı oyunda taba bastığında ve öldüğünde FPS yarı yarıya düşüyor nokta.

Top Bottom