CS2 Armory Pass almak mantıklı mı ?

rainbowgamer

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
323
Çok geç oldu ama şuan da Armory Pass almak mantıklı mı kâr edilir mi yoksa büyük hir hata mı olur ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Aynı soruyu ben de merak ediyorum ancak sanırım sadece charm kasası alıp kâr edebiliyorduk önceden.

Para kazanmak için mantıklı değil. Ama kasa açma zevkini yaşamak istiyorsanız mantıklı. 6 kasa açabileceğiniz paraya 10 kasa açabiliyorsunuz

Aldım şansıma zarar etmedim 13 dolarlık baretta attı onun dışında 3-4 tane silah-kasa karşıladı parasını. Şans işi tamamen

2-3 defa galeri kasası açtım bir de 3 tane yeni koleksiyon var kasa falan değil direk onları açtım max 1 dolarlık skin çıktı onlardan da ve çıkanlar güzel değil. Sınırlı eşya deagle da hem güzel değil hem de ucuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Charm eskisi kadar kâr ettirmiyor mu artık? Neden charm açmadınız? Benim bildiğim sürekli 1 dolarlık charm düşüyordu en başlarda. Son durumu bilmiyorum. En garanti o gibi görünüyordu.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Aldım şansıma zarar etmedim 13 dolarlık baretta attı onun dışında 3-4 tane silah-kasa karşıladı parasını. Şans işi tamamen
Hocam kasaları tutup sonrasında değerleniyor falan diyorlar 2 3 katı kâr edilebildiğini duydum başka videolarda yoksa düz şans işi mi sadece

Para kazanmak için mantıklı değil. Ama kasa açma zevkini yaşamak istiyorsanız mantıklı. 6 kasa açabileceğiniz paraya 10 kasa açabiliyorsunuz
Hocam yani full şans işi mi

Hocam kasaları tutup sonrasında değerleniyor falan diyorlar 2 3 katı kâr edilebildiğini duydum başka videolarda yoksa düz şans işi mi sadece

Bu passi hem çok kişi aldı hemde uzun süre duracak diyorlar o yüzden fiyatların sağlam kar ettirmesi için bence en az 3 sene geçmesi lazım ytd.

Full şans işi evet

Bu passi hem çok kişi aldı hemde uzun süre duracak diyorlar o yüzden fiyatların sağlam kar ettirmesi için bence en az 3 sene geçmesi lazım ytd.

Full şans işi evet
O zaman çok girilebilecek bir top değil gibi yani internette bahsedildiği gibi kâr olayı yoksa girmemek mantıklı ancak şansıma güvenebilirsem belki o kadar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,010
Üyeler
174,040
Son üye
Kayra Akg
Geri