rainbowgamer
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 323
Çok geç oldu ama şuan da Armory Pass almak mantıklı mı kâr edilir mi yoksa büyük hir hata mı olur ?
Ben aldım 30 yıldız falan kullandım zarardayımÇok geç oldu ama şuan da Armory Pass almak mantıklı mı kâr edilir mi yoksa büyük hir hata mı olur ?
Neyde kullandın?Ben aldım 30 yıldız falan kullandım zarardayım
Neden hocam ne için harcadınızBen aldım 30 yıldız falan kullandım zarardayım
Ben de emin olamadım birde kâr edebilir miyim çoğu kişi geç oldu diyor ama sistemi o kadar iyi bilmiyorumAynı soruyu ben de merak ediyorum ancak sanırım sadece charm kasası alıp kâr edebiliyorduk önceden.
2-3 defa galeri kasası açtım bir de 3 tane yeni koleksiyon var kasa falan değil direk onları açtım max 1 dolarlık skin çıktı onlardan da ve çıkanlar güzel değil. Sınırlı eşya deagle da hem güzel değil hem de ucuzNeyde kullandın?
Neden hocam ne için harcadınız
Charm eskisi kadar kâr ettirmiyor mu artık? Neden charm açmadınız? Benim bildiğim sürekli 1 dolarlık charm düşüyordu en başlarda. Son durumu bilmiyorum. En garanti o gibi görünüyordu.2-3 defa galeri kasası açtım bir de 3 tane yeni koleksiyon var kasa falan değil direk onları açtım max 1 dolarlık skin çıktı onlardan da ve çıkanlar güzel değil. Sınırlı eşya deagle da hem güzel değil hem de ucuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam kasaları tutup sonrasında değerleniyor falan diyorlar 2 3 katı kâr edilebildiğini duydum başka videolarda yoksa düz şans işi mi sadeceAldım şansıma zarar etmedim 13 dolarlık baretta attı onun dışında 3-4 tane silah-kasa karşıladı parasını. Şans işi tamamen
Hocam yani full şans işi miPara kazanmak için mantıklı değil. Ama kasa açma zevkini yaşamak istiyorsanız mantıklı. 6 kasa açabileceğiniz paraya 10 kasa açabiliyorsunuz
Bu passi hem çok kişi aldı hemde uzun süre duracak diyorlar o yüzden fiyatların sağlam kar ettirmesi için bence en az 3 sene geçmesi lazım ytd.Hocam kasaları tutup sonrasında değerleniyor falan diyorlar 2 3 katı kâr edilebildiğini duydum başka videolarda yoksa düz şans işi mi sadece
Hocam yani full şans işi mi
Full şans işi evetHocam kasaları tutup sonrasında değerleniyor falan diyorlar 2 3 katı kâr edilebildiğini duydum başka videolarda yoksa düz şans işi mi sadece
Hocam yani full şans işi mi
O zaman çok girilebilecek bir top değil gibi yani internette bahsedildiği gibi kâr olayı yoksa girmemek mantıklı ancak şansıma güvenebilirsem belki o kadar.Bu passi hem çok kişi aldı hemde uzun süre duracak diyorlar o yüzden fiyatların sağlam kar ettirmesi için bence en az 3 sene geçmesi lazım ytd.
Full şans işi evet