ilkersssuygun
80+
- Reaksiyon skoru
- 57
armory pass almak istiyorum kara girer miyim mantıklı mı
6-7 defa aldım full zarararmory pass almak istiyorum kara girer miyim mantıklı mı
6-7 defa aldım full zarar
benede öyle düşünnüyorum hocam sizce alim mi40 tane yıldızla sadece kasa alsan 20 kasa alırsın onlarıda satsan kar etmeme imkanın yok
benjm bildigim eksiksiz ve full kasa alirsan kar ama bilmiyorum aman aman bjr kar veemiyor zamanin varsa yaparmory pass almak istiyorum kara girer miyim mantıklı mı
mesela kaç dolar kazandırırbenjm bildigim eksiksiz ve full kasa alirsan kar ama bilmiyorum aman aman bjr kar veemiyor zamanin varsa yap
kasa kalkarsa dahada artar ama 40 yıldız biriktirene kadar muhtemelen yeni kasa gelir o yüzden sen bilirisinbenede öyle düşünnüyorum hocam sizce alim mi
ben 10 doları cs den kastım 250 tl attım aldım ama kar elde edebilir miyim diye en dişeliyimkasa kalkarsa dahada artar ama 40 yıldız biriktirene kadar muhtemelen yeni kasa gelir o yüzden sen bilirisin
fever case 1 dolardan aşağı düşmedi muhtemelen yeni kasada düşmez bence hatta 1.50 civarı olcak o yüzden kesin olarak zarar etmessinben 10 doları cs den kastım 250 tl attım aldım ama kar elde edebilir miyim diye en
kasalar ne süreyle değişiyıorfever case 1 dolardan aşağı düşmedi muhtemelen yeni kasada düşmez bence hatta 1.50 civarı olcak o yüzden kesin olarak zarar etmessin
valve bağlı ama muhtemelen ekimin 10 gibi gelcek o zaman da yeni kasa gelcekkasalar ne süreyle değişiyıo