Hocam pazardan almayacağım ki. Doppler niyetim yok lore alacağım 3.7K o da.Bu gece 03.00 değil. Takas banlı itemler saat 10'da açılıyor. Gece 4'te gelmişti güncelleme perşembe ve cuma saat öğlen 10.00'da satış başlar. Perşembe günü Steam pazarı çökecektir. Cuma gününü bekleyin en kötü cumartesi günü alırsınız. Gut Doppler 120 130 doları gördü Steam pazarında. Talon 160 dolarları gördü. Tahminimce doppler bi 120 100 dolarları bile görebilir.
Evet yarın diğer gün alacağımBütün kırmızı itemlerimi fiyatlar şu durumdayken elden çıkarttım trade up bıçak banları bitince fiyatlar elbet daha uygun olacaktır herkes birbirinden daha uyguna elden çıkarmaya çalışıyor eğer almayı düşünüyorsanız önümüzdeki 1-2 gün içerisinde piyasasını takip edip kesinlikle daha uyguna alabilirsiniz
Hangi siteden aldın hocam? bende düşünüyorum cs floatta bulamadım o fiyataben gut knıfe gamma doppler 160 dolara aldım shadow gamma dopplerda 100 dolara bu fıyatların daha asagısıını ınmez herhalde artık
skınlandHangi siteden aldın hocam? bende düşünüyorum cs floatta bulamadım o fiyata