Cs2 bıçak seçim tavsiyesi

quartle

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,328
şuan elimde üstteki bıçak var ya bunu satıp aynısının floatı daha iyi olanını alıcam ya da satıp üstüne ekleyip alttakini alıcam sizce hangisi ilerde resimdeki eldivenide alıcam soldaki bıçakla set oluyor

Screenshot_49.webp
Screenshot_50.webp

Nerden alacaksın nerden satacaksin hocam bütçe ne kadar ayrıca

Nerden alacaksın nerden satacaksin hocam bütçe ne kadar ayrıca
bıçak şuan satışta 129 dolara csfloatta yine oradan alıcam üstüne 50 falan ekleyip 180e bitirmek istiyorum bıçak işini

bıçak şuan satışta 129 dolara csfloatta yine oradan alıcam üstüne 50 falan ekleyip 180e bitirmek istiyorum bıçak işini
190 dolara huntsman crimson web 0.22 float var 180e alırsın onu. Ama ben genelde eldiven yerine daha güzel bıcak alıyorum. Tabi tercih senin ama gut knife yerine huntsman daha iyi olur

190 dolara huntsman crimson web 0.22 float var 180e alırsın onu. Ama ben genelde eldiven yerine daha güzel bıcak alıyorum. Tabi tercih senin ama gut knife yerine huntsman daha iyi olur
huntsman sevmiyorum ben hocam uygun bıçaklar arasında bana en güzel gelen gut knife o yüzden onun dışına çıkmak istemiyorum
eldiven yerine daha iyi bıçak alma konusuna gelince artık klasik siyahtan çok sıkıldım bu eldiven çok hoşuma gidiyor fiyat olarakta şuan 180 dolar civarında alıp uzun süreler kullanmak istiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,464
Üyeler
174,375
Son üye
Gökalp Coşkuntuna
Geri