alabiliyorsan survival al f/p çekişi falan da güzelşuan elimde üstteki bıçak var ya bunu satıp aynısının floatı daha iyi olanını alıcam ya da satıp üstüne ekleyip alttakini alıcam sizce hangisi ilerde resimdeki eldivenide alıcam soldaki bıçakla set oluyor
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
slaughter daha iyi bir skin benceşuan elimde üstteki bıçak var ya bunu satıp aynısının floatı daha iyi olanını alıcam ya da satıp üstüne ekleyip alttakini alıcam sizce hangisi ilerde resimdeki eldivenide alıcam soldaki bıçakla set oluyor
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
190 dolara huntsman crimson web 0.22 float var 180e alırsın onu. Ama ben genelde eldiven yerine daha güzel bıcak alıyorum. Tabi tercih senin ama gut knife yerine huntsman daha iyi olurbıçak şuan satışta 129 dolara csfloatta yine oradan alıcam üstüne 50 falan ekleyip 180e bitirmek istiyorum bıçak işini
Eldiven ile uyumlu değil kötü duruyor o yüzdenslaughter daha iyi bir skin bence
huntsman sevmiyorum ben hocam uygun bıçaklar arasında bana en güzel gelen gut knife o yüzden onun dışına çıkmak istemiyorum190 dolara huntsman crimson web 0.22 float var 180e alırsın onu. Ama ben genelde eldiven yerine daha güzel bıcak alıyorum. Tabi tercih senin ama gut knife yerine huntsman daha iyi olur
evet o benim de gözüme güzel geliyor ama eldivenle crimson web set oluyor daha iyi duruyor sanki
bana çok sırıtmadı aslında ama dediğiniz gibi crimson daha iyi duruyor set olarak bakınca.Eldiven ile uyumlu değil kötü duruyor o yüzden