CS2 de açılabilecek en mantıklı kasa hangisi

AspecT54

80+
Reaksiyon skoru
64
5-10 tane kasa açmaıy düşünüyorum sizce hangi kasayı açmalıyım hangisi güzeldir açılır?

Hiç bulaşma. Kasa açmak paranı çöpe atmaktan farksız. Onun yerine istediğin skin varsa onu al daha iyi.

Hiç bulaşma. Kasa açmak paranı çöpe atmaktan farksız. Onun yerine istediğin skin varsa onu al daha iyi.
zevk için aççam zaten öylesine belki çıkar diye parası zaten oyundan geliyo para vermiyom

zevk için aççam zaten öylesine belki çıkar diye parası zaten oyundan geliyo para vermiyom
Zevk için de olsa kasa açmayı önermiyorum kesinlikle. Belki çıkar mantığıyla daha çok kasa açmak isteyeceksin. Kendimi kaptırmam gibi düşüncelerin varsa hiç boşuna kendine yalan söyleme ardı arkası kesilmez. 20-25 dolar ile daha iyi şeyler yapabilirsin.

düşme ahmedim

ben kasa önerisi istedim açıyımmı açmıyımmı demedim.

5-10 tane kasa açmaıy düşünüyorum sizce hangi kasayı açmalıyım hangisi güzeldir açılır?
Adam akıllı skinler 2-3 dolarlık kasalardan başlıyor( bence) kasa açma bedelide 2.5 dolar 10 kasa desen 30 kasaya 25 anahtara sonuc hüsran 55 dolarlık ajan skin alınabilir bence

Onu bunu bilmem de fever caseden arkadaş awp printstreamle ump K.O. Factory düşürdü ardı ardına toplam 220 dolar falan. Yeni bir kasa olduğu için fiyatları baya sallantılıydı şimdi ortalama 1 dolar. İçinden çıkan skinler de git gide değersizleşecek ama şansın yaver giderse düşürüp pazar banı bitene kadar fiyatı da düşmezse kâr etme ihtimalin var. Ytd.

Zevk için de olsa kasa açmayı önermiyorum kesinlikle. Belki çıkar mantığıyla daha çok kasa açmak isteyeceksin. Kendimi kaptırmam gibi düşüncelerin varsa hiç boşuna kendine yalan söyleme ardı arkası kesilmez. 20-25 dolar ile daha iyi şeyler yapabilirsin.
Reis şuan 30 dolar var hesapta sence ne alayım ak47 skinleri hariç daha yeni skin aldım ona

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,567
Üyeler
174,395
Son üye
Myore
Geri