zevk için aççam zaten öylesine belki çıkar diye parası zaten oyundan geliyo para vermiyomHiç bulaşma. Kasa açmak paranı çöpe atmaktan farksız. Onun yerine istediğin skin varsa onu al daha iyi.
Zevk için de olsa kasa açmayı önermiyorum kesinlikle. Belki çıkar mantığıyla daha çok kasa açmak isteyeceksin. Kendimi kaptırmam gibi düşüncelerin varsa hiç boşuna kendine yalan söyleme ardı arkası kesilmez. 20-25 dolar ile daha iyi şeyler yapabilirsin.zevk için aççam zaten öylesine belki çıkar diye parası zaten oyundan geliyo para vermiyom
Düşme ahmedim düşmezevk için aççam zaten öylesine belki çıkar diye parası zaten oyundan geliyo para vermiyom
Adam akıllı skinler 2-3 dolarlık kasalardan başlıyor( bence) kasa açma bedelide 2.5 dolar 10 kasa desen 30 kasaya 25 anahtara sonuc hüsran 55 dolarlık ajan skin alınabilir bence5-10 tane kasa açmaıy düşünüyorum sizce hangi kasayı açmalıyım hangisi güzeldir açılır?
Reis şuan 30 dolar var hesapta sence ne alayım ak47 skinleri hariç daha yeni skin aldım onaZevk için de olsa kasa açmayı önermiyorum kesinlikle. Belki çıkar mantığıyla daha çok kasa açmak isteyeceksin. Kendimi kaptırmam gibi düşüncelerin varsa hiç boşuna kendine yalan söyleme ardı arkası kesilmez. 20-25 dolar ile daha iyi şeyler yapabilirsin.
30 dolara ne alabilirimAdam akıllı skinler 2-3 dolarlık kasalardan başlıyor( bence) kasa açma bedelide 2.5 dolar 10 kasa desen 30 kasaya 25 anahtara sonuc hüsran 55 dolarlık ajan skin alınabilir bence
awp neo-noir alabilirsin field tested olanı 29-31 dolar arası gidip geliyorReis şuan 30 dolar var hesapta sence ne alayım ak47 skinleri hariç daha yeni skin aldım ona