Neler Yeni

Cs2 de bunny var mı?

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Hakkı Demir
Arkadaşımla konuşurken bi yerde cs2de bunny kaldırıldı dedi sonra da cs:goda da bunny yoktu dedi. cs2de kaldırıldı mı bilmiyorum fakat cs:goda bunny yok muydu? var olduğuna eminim doğru yapıldığında hızlandırıyordu

aikeytia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
anonim
Arkadaşımla konuşurken bi yerde cs2de bunny kaldırıldı dedi sonra da cs:goda da bunny yoktu dedi. cs2de kaldırıldı mı bilmiyorum fakat cs:goda bunny yok muydu? var olduğuna eminim doğru yapıldığında hızlandırıyordu
rekabetcide yok ama bagzi fun serverlarda var her ikisinde

Croxie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Utku Yaşar
İki oyunda da resmi maçlarda kısıtlı bir bunny var 1-2 zıplama yapabiliyorsunuz fakat o durmadan bunny yapanların hepsi resmi maç ise script hilesi yada topluluk sunucusu.

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Hakkı Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu topluluk sunucularında olan zaten komutla oluyor space basılı tutuyorsun benim dediğim komutsuz doğru zamanda space basılarak yapılan. csgoda böyle 6-7 zıplamalı bunny videoları görmüştüm rekabetçi maçlarda yapılıyordu ben var diye biliyodum

Croxie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Utku Yaşar
bu topluluk sunucularında olan zaten komutla oluyor space basılı tutuyorsun benim dediğim komutsuz doğru zamanda space basılarak yapılan. csgoda böyle 6-7 zıplamalı bunny videoları görmüştüm rekabetçi maçlarda yapılıyordu ben var diye biliyodum
6-7 imkansız onların hepsi scriptli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,120
Üyeler
168,239
Son üye
witness1
Top Bottom