hayırHerkese selamlar arkadaşlar, Counter Strike 2 oynarken RTX 2060super ekran kartım 65-74 derecelerinde geziyor, maçtan sonra menüde 80 lere dayanıyor. Ekran kartım daha yeni, sizce normal mi değerler?
Benim Rx 6600 God Of War'da 95 dereceye çıktığından beri ben artık takmıyorum sende öyle yap.Herkese selamlar arkadaşlar, Counter Strike 2 oynarken RTX 2060super ekran kartım 65-74 derecelerinde geziyor, maçtan sonra menüde 80 lere dayanıyor. Ekran kartım daha yeni, sizce normal mi değerler?
Yakacaksın... macun değiş.Benim Rx 6600 God Of War'da 95 dereceye çıktığından beri ben artık takmıyorum sende öyle yap.
3060ti için kartın buz gibi çalışıyor3060 ti ile kingdom come 2 de 56 derece gösteriyordu 2k ultra ayarlarda ama hava soguktu 1-2 derece falan degerler bana normal geldi sogutması çok iyi degilse özellikle
Evet hocam 2 yıldır macun bakımı yapmamıştım Kryonaut söyledim geliyo sürünce 75 derecelere falan düşerse ters takla atarım evde.Yakacaksın... macun değiş.
tek fanlı mı yoksa çift fan mı detay vermemişsinHerkese selamlar arkadaşlar, Counter Strike 2 oynarken RTX 2060super ekran kartım 65-74 derecelerinde geziyor, maçtan sonra menüde 80 lere dayanıyor. Ekran kartım daha yeni, sizce normal mi değerler?
Hangi model?Evet hocam 2 yıldır macun bakımı yapmamıştım Kryonaut söyledim geliyo sürünce 75 derecelere falan düşerse ters takla atarım evde.
Sapphire PulseHangi model?
75 e düşer.Sapphire Pulse
Hangi marka model?Herkese selamlar arkadaşlar, Counter Strike 2 oynarken RTX 2060super ekran kartım 65-74 derecelerinde geziyor, maçtan sonra menüde 80 lere dayanıyor. Ekran kartım daha yeni, sizce normal mi değerler?