Cs2 de seçkin nasıl alınır

proerdo

80+
Reaksiyon skoru
35
Merhabalar ben cs de seçkin almak istiyorum bi normal bir şekilde 15 dolar ile alınabiliyor sanırım birde 5 dolar steamde harcıyıp steam levelleri alınıp 20 levelde veriliyormuş 20 level olmak için 5 dolara hızlı level veren oyunları alıp ta seçkin almak mantıklı mı yoksa direkt 15 dolara mı alınır

Merhabalar ben cs de seçkin almak istiyorum bi normal bir şekilde 15 dolar ile alınabiliyor sanırım birde 5 dolar steamde harcıyıp steam levelleri alınıp 20 levelde veriliyormuş 20 level olmak için 5 dolara hızlı level veren oyunları alıp ta seçkin almak mantıklı mı yoksa direkt 15 dolara mı alınır
5 Dolar güvenli hesap limiti içinde 20 levelde seçkin verdiğine emin misin? O eskidendi diye biliyorum GO zamanı 21 seviye olan her hesap seçkin oluyordu kalktı o

steam leveli ile cs prime gelmiyor hocam aldığın oyunların da levele etkisi yok rozet yapman lazım.
prime almanın tek yolu 15 dolar vermen

5 Dolar güvenli hesap limiti içinde 20 levelde seçkin verdiğine emin misin? O eskidendi diye biliyorum GO zamanı 21 seviye olan her hesap seçkin oluyordu kalktı o
Ben öyle bişi duymuştum ama eskide mi kaldı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamamdır o zaman teşekkürler

duyduğun level muhabbeti büyük ihtimal cs nin ilk bedava olduğu zamanlardan kalma 21. rütbede prime oluyordun

15 dolar vererek alabilirsin

Geri