Neler Yeni

CS2 de Seçkin oyun modu kilitli

egegull

80+
Reaksiyon skoru
12
Arkadaşlar cs 2 de seckin aldim ama rekabetci yani seckin yazan yer kilitli orayi acmam icinde diger oyun modlarini oyna diyor oynuyorum ama %1 artiyor suan %31 de bunu hizli kasmamin yolu falan yok mu?

10 Level olmak gerekiyor

Bilader niye şu üslupla yazı yazıyorsunuz insanlara? Yardımcı olmayacaksanız yazmayın.

10 level olursan açılır.
Valla neden bilmiyorum ama yeni gelen bazı üyeler böyle konuşuyor. Ben de çözemedim.

Seçkin oynamak için 10 seviye, rütbe açmak için de 10 maç seçkin oynamalısın. En kısa sürede bonus XP varken hangi modda en hızlı kasabilirim dersen ölüm maçı. Fakat o biraz fazla sıkıcı olduğu için rekabetçi oyna derim.

Bilader niye şu üslupla yazı yazıyorsunuz insanlara? Yardımcı olmayacaksanız yazmayın.

10 level olursan açılır.
böylelerine cevap vermeye bile gerek yok sağol kral
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10 Level olmak gerekiyor
tesekkurler

Valla neden bilmiyorum ama yeni gelen bazı üyeler böyle konuşuyor. Ben de çözemedim.

Seçkin oynamak için 10 seviye, rütbe açmak için de 10 maç seçkin oynamalısın. En kısa sürede bonus XP varken hangi modda en hızlı kasabilirim dersen ölüm maçı. Fakat o biraz fazla sıkıcı olduğu için rekabetçi oyna derim.
tesekkurler yardimin icin

bide birsey daha sorucam bazilari diyor iste carsamba gunu xp sifirlaniyor mu ne o tarz biseyler yazmislar anlamadim carsamba gunu olayi nedir?

bide birsey daha sorucam bazilari diyor iste carsamba gunu xp sifirlaniyor mu ne o tarz biseyler yazmislar anlamadim carsamba gunu olayi nedir?
Niye çarşamba ben de bilmiyorum ama Valve genelde güncellemeleri çarşamba veya perşembe günleri yayınlıyor. Haftalık XP bonusu da aynı şekilde çarşamba günleri sıfırlanıyor.

böylelerine cevap vermeye bile gerek yok sağol kral

tesekkurler

tesekkurler yardimin icin

Çarşamba günü 04.00 da yeni drop düşürme hakki kazanıyorsun.

Geri