CS2 Deagle ve AK Skin Önerisi

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
11,653
Yaklaşık 35 dolar param olacak. Aklımda statrak görevde kullanılmış 0,11 floatlı deagle mecha sanayi ve az aşınmış 0,09 floatlı az aşınmış ak searing rage var
1768486811675.webp
18 dolar
1768486828771.webp
14 dolar

Alttaki skin güzel değil hocam aldım da pek beğenmedim slate ve ice coaled bundan iyi

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Yaklaşık 35 dolar param olacak. Aklımda statrak görevde kullanılmış 0,11 floatlı deagle mecha sanayi ve az aşınmış 0,09 floatlı az aşınmış ak searing rage var
18 dolar
14 dolar
Güzel set

• Muhteşem
Alttaki skin güzel değil hocam aldım da pek beğenmedim slate ve ice coaled bundan iyi
slate önceden kullandım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ft düşük floatlı frontside misty ucuza bulsam alacam da yok maalesef az aşınmış da fena pahalı.
oyunda inceledim searing rage iyi gibi bence

slate önceden kullandım

ft düşük floatlı frontside misty ucuza bulsam alacam da yok maalesef az aşınmış da fena pahalı.
Gece yarısı da güzel

slate önceden kullandım

Hoşunuza gittiyse alın. Evet az aşınmışlar fena pahalı ama görevde kullanılmış en düşük floatlı olanlar bazı skinlerde iyi durumda gözüküyor

• Beğen
Gece yarısı da güzel
onu pek beğenmedim fazla koyu gibi geldi renkler
hayalim olan kartel düşük floatlı ucuza olsa mük olur da

ulan var ya forza 5 alacam diye m4a4 neo noir ak anubis lejyonu ve glock wasteland satmıştım yazın o kadar çok koyuyor ki 250 dolar çöp oldu gitti

Gece yarısı da güzel

Hoşunuza gittiyse alın. Evet az aşınmışlar fena pahalı ama görevde kullanılmış en düşük floatlı olanlar bazı skinlerde iyi durumda gözüküyor
steam cüzdandan alacam bıç sattım büyük kısmıyla oyun aldım

onu pek beğenmedim fazla koyu gibi geldi renkler
hayalim olan kartel düşük floatlı ucuza olsa mük olur da

ulan var ya forza 5 alacam diye m4a4 neo noir ak anubis lejyonu ve glock wasteland satmıştım yazın o kadar çok koyuyor ki 250 dolar çöp oldu gitti

steam cüzdandan alacam bıç sattım büyük kısmıyla oyun aldım
Bende oyun alacam diye kırmızıları sattım 2 gün sonra fiyatlar uçtu yapacak bişey yok:D

• Üzgün
Bende oyun alacam diye kırmızıları sattım 2 gün sonra fiyatlar uçtu yapacak bişey yok:D
onu geçtim şu lanet oyunu da hiç sevmedim iadeyi de unuttum nefret ediyorum dünyadaki en balon oyunlardan biri nitrosuz yarış oyunu mu olur

onu geçtim şu lanet oyunu da hiç sevmedim iadeyi de unuttum nefret ediyorum dünyadaki en balon oyunlardan biri nitrosuz yarış oyunu mu olur
Hiç sormayın hocam nfs alacaktım güzel değil diye vazgeçip forza aldım araba sürüp sildim 2 saatten fazla oynadığım içinde iade edemedim şimdi kütüphanede duruyor öyle. 15 dolara 20 yaşına giren arabama yakıt alıp tur atsam daha çok eğlenirdim yemin ederim

• Üzgün
  • Beğen
1768487882049.webp

Steamde 7 $ diğer sitelerde 5.2 $ larda idi. Ben seviyorum tavsiye ederim.

• Beğen
Alıntıyı görüntüle
Steamde 7 $ diğer sitelerde 5.2 $ larda idi. Ben seviyorum tavsiye ederim.
float fark etmiyor neredeyse. en ucuz karteli alıp geçsen de olur.
son karar olarak stattrak deagle almak yerine düz deagle mecha sanayi+ak searing rage ve m4a1s black lotus alıyorum
eyw fikirleriniz için

son karar olarak stattrak deagle almak yerine düz deagle mecha sanayi+ak searing rage ve m4a1s black lotus alıyorum
eyw fikirleriniz için
searing rage belki ilerde değerlenir deagle ve lotus play skin olarak güzel skinler

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,354
Üyeler
188,083
Son üye
Jayzima
Geri