Güzel setYaklaşık 35 dolar param olacak. Aklımda statrak görevde kullanılmış 0,11 floatlı deagle mecha sanayi ve az aşınmış 0,09 floatlı az aşınmış ak searing rage var
18 dolar
14 dolar
slate önceden kullandımAlttaki skin güzel değil hocam aldım da pek beğenmedim slate ve ice coaled bundan iyi
ft düşük floatlı frontside misty ucuza bulsam alacam da yok maalesef az aşınmış da fena pahalı.Alttaki skin güzel değil hocam aldım da pek beğenmedim slate ve ice coaled bundan iyi
Gece yarısı da güzelslate önceden kullandım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ft düşük floatlı frontside misty ucuza bulsam alacam da yok maalesef az aşınmış da fena pahalı.
oyunda inceledim searing rage iyi gibi bence
Hoşunuza gittiyse alın. Evet az aşınmışlar fena pahalı ama görevde kullanılmış en düşük floatlı olanlar bazı skinlerde iyi durumda gözüküyorslate önceden kullandım
ft düşük floatlı frontside misty ucuza bulsam alacam da yok maalesef az aşınmış da fena pahalı.
oyunda inceledim searing rage iyi gibi bence
onu pek beğenmedim fazla koyu gibi geldi renklerGece yarısı da güzel
steam cüzdandan alacam bıç sattım büyük kısmıyla oyun aldımGece yarısı da güzel
Hoşunuza gittiyse alın. Evet az aşınmışlar fena pahalı ama görevde kullanılmış en düşük floatlı olanlar bazı skinlerde iyi durumda gözüküyor
Bende oyun alacam diye kırmızıları sattım 2 gün sonra fiyatlar uçtu yapacak bişey yokonu pek beğenmedim fazla koyu gibi geldi renkler
hayalim olan kartel düşük floatlı ucuza olsa mük olur da
ulan var ya forza 5 alacam diye m4a4 neo noir ak anubis lejyonu ve glock wasteland satmıştım yazın o kadar çok koyuyor ki 250 dolar çöp oldu gitti
steam cüzdandan alacam bıç sattım büyük kısmıyla oyun aldım
onu geçtim şu lanet oyunu da hiç sevmedim iadeyi de unuttum nefret ediyorum dünyadaki en balon oyunlardan biri nitrosuz yarış oyunu mu olurBende oyun alacam diye kırmızıları sattım 2 gün sonra fiyatlar uçtu yapacak bişey yok![]()
Hiç sormayın hocam nfs alacaktım güzel değil diye vazgeçip forza aldım araba sürüp sildim 2 saatten fazla oynadığım içinde iade edemedim şimdi kütüphanede duruyor öyle. 15 dolara 20 yaşına giren arabama yakıt alıp tur atsam daha çok eğlenirdim yemin ederimonu geçtim şu lanet oyunu da hiç sevmedim iadeyi de unuttum nefret ediyorum dünyadaki en balon oyunlardan biri nitrosuz yarış oyunu mu olur
float fark etmiyor neredeyse. en ucuz karteli alıp geçsen de olur.hayalim olan kartel düşük floatlı
Alttaki skin güzel değil hocam aldım da pek beğenmedim slate ve ice coaled bundan iyi
Alıntıyı görüntüle
Steamde 7 $ diğer sitelerde 5.2 $ larda idi. Ben seviyorum tavsiye ederim.
float fark etmiyor neredeyse. en ucuz karteli alıp geçsen de olur.
son karar olarak stattrak deagle almak yerine düz deagle mecha sanayi+ak searing rage ve m4a1s black lotus alıyorumGüzel set
searing rage belki ilerde değerlenir deagle ve lotus play skin olarak güzel skinlerson karar olarak stattrak deagle almak yerine düz deagle mecha sanayi+ak searing rage ve m4a1s black lotus alıyorum
eyw fikirleriniz için