CS2 DEN SEBEPSİZ YERE BAN YEDİM!!!

Kanka bende GTX 1660S var guncel kart degil sonucta. Yeme ihtimalim var mi? yarin girmem lazim oyuna cunku
Experience'den dün gelen güncellemeyi yaptıysan vardır belki ama ben şansa yapmamıştım. Olay düzeltene veya yenisi yayınlanana kadar güncellemeyi düşünmüyorum. Belki direkt oyuna da girmem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

azicik sansim varsa eski vacli hesabimin bani da acilir ins
Açılmaz onun tespiti yapıyorlar hocam :D

Experience'den dün gelen güncellemeyi yaptıysan vardır belki ama ben şansa yapmamıştım. Olay düzeltene veya yenisi yayınlanana kadar güncellemeyi düşünmüyorum. Belki direkt oyuna da girmem.

experience yok bile bende yuklemiyom onu gereksiz diye.

biliyom bi filtrelemesi vardir her turlu de. umut fakirin ekmegi iste

Ekran kartını güncellemiyor musun hocam :D
Güncellemen gerek çünkü yeni çıkan oyunlar için lazım.
ekran kartinin en guncel surumunu kullanmiyom ben. guncellerken de soruyo ya experience olsun mu olmasin mi diye bende olmasin diyorum her seferinde

NVIDIA güncellemesi yüzünden çok kişi yedi. Desteğe yaz, şu an beklenmeli sadece.
Harbimi yeni özellikmi geldi oyuna

NVIDIA son sürüm driver kullanıyorum dün gece cs2 oynadım oyuna girmeden nasıl anlıyoruz ban yediğimizi ? bakmam lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,030
Üyeler
190,498
Son üye
Virgo59
Geri