S H I V A & Emekli Global
80+ Gold
Dahası
azicik sansim varsa eski vacli hesabimin bani da acilir ins
Experience'den dün gelen güncellemeyi yaptıysan vardır belki ama ben şansa yapmamıştım. Olay düzeltene veya yenisi yayınlanana kadar güncellemeyi düşünmüyorum. Belki direkt oyuna da girmem.Kanka bende GTX 1660S var guncel kart degil sonucta. Yeme ihtimalim var mi? yarin girmem lazim oyuna cunku
Açılmaz onun tespiti yapıyorlar hocamazicik sansim varsa eski vacli hesabimin bani da acilir ins
experience yok bile bende yuklemiyom onu gereksiz diye.Experience'den dün gelen güncellemeyi yaptıysan vardır belki ama ben şansa yapmamıştım. Olay düzeltene veya yenisi yayınlanana kadar güncellemeyi düşünmüyorum. Belki direkt oyuna da girmem.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Açılmaz onun tespiti yapıyorlar hocam
biliyom bi filtrelemesi vardir her turlu de. umut fakirin ekmegi isteExperience'den dün gelen güncellemeyi yaptıysan vardır belki ama ben şansa yapmamıştım. Olay düzeltene veya yenisi yayınlanana kadar güncellemeyi düşünmüyorum. Belki direkt oyuna da girmem.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Açılmaz onun tespiti yapıyorlar hocam
Ekran kartını güncellemiyor musun hocamexperience yok bile bende yuklemiyom onu gereksiz diye.
ekran kartinin en guncel surumunu kullanmiyom ben. guncellerken de soruyo ya experience olsun mu olmasin mi diye bende olmasin diyorum her seferindeEkran kartını güncellemiyor musun hocam
Güncellemen gerek çünkü yeni çıkan oyunlar için lazım.
Harbimi yeni özellikmi geldi oyunaNVIDIA güncellemesi yüzünden çok kişi yedi. Desteğe yaz, şu an beklenmeli sadece.
gelse nolur yine fps cok oynuyor. 270 fpsten 140a duser mi bi fps. BF 1 oynuyom sabit 144Harbimi yeni özellikmi geldi oyuna