eşşektuccari55
80+
- Reaksiyon skoru
- 190
Steam pazarda min 120 dolar. Kasa açma vs uğraşmak istemiyorum riske de gerek yok. Şimdi almayacam aylar sonra alacam. Aklımda fikir oluşsun.
En ucuz yol level biriktirerek topladığın kasa ve skinleri satarak para biriktirmen lazım buda ortalama 1 yılını falan alır.Ya da kumar yani başka da yol yok.Steam pazarda min 120 dolar. Kasa açma vs uğraşmak istemiyorum riske de gerek yok. Şimdi almayacam aylar sonra alacam. Aklımda fikir oluşsun.
Armory pass almıştım çıkınca. Hiç eski opler gibi değil çok kötü. Mor skin bile çıkmadı. Deagle da yıldız olarak pahalı ama piyasası çok ucuz.En ucuz yol level biriktirerek topladığın kasa ve skinleri satarak para biriktirmen lazım buda ortalama 1 yılını falan alır.Ya da kumar yani başka da yol yok.
Armory pass bende alıcaktımda baktım eski operasyonlarla alakası yok almadım.Armory pass almıştım çıkınca. Hiç eski opler gibi değil çok kötü. Mor skin bile çıkmadı. Deagle da yıldız olarak pahalı ama piyasası çok ucuz.
Çok doğru bir tercih keşke almasaydım.Armory pass bende alıcaktımda baktım eski operasyonlarla alakası yok almadım.
Mesela güvenilir ne var?trade sitelerinde belli bakiye yükleyince + bonus veriyor o şekilde takas yaparsın
Trade.itÇok doğru bir tercih keşke almasaydım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesela güvenilir ne var?