Neler Yeni

Cs2 FPS,PİNG,MS sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hüseyin Can dede
İyi akşamlar. Ben 2 ay önce (4070 Ti Super, R7 7700X, 32 GB RAM, MSI B650M Wi-Fi, 1TB SSD) sistem topladım. Birkaç sorun vardı düzelttim, 1 aydır sapasağlamdı ama şu 5-6 gündür CS2 de 2-3 dakika sonra 1000ms ve bayağı ping oluyor. FPS düşüyor, bunun çözümü nedir? Başka oyunlarda ne ping ne FPS düşüşü yok. Sadece CS2 kötü, "FPS" düşmesini ping ve Ms'e bağlıyorum. Sizce sorun nedir ve çözümü?

ErenMaiky

80+ Silver
internet hızın kaç ve cs nin tr serverları olmadığı için pinginin her zaman yüksek olması normal

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hüseyin Can dede
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
internet hızın kaç ve cs nin tr serverları olmadığı için pinginin her zaman yüksek olması normal
25mbps ama 2 3 hafta öncesine kadar böyle bir şey yoktu sapasağlamdı şimdi 200 300 ping oluyor FPS 600 500den 50 30a düşüyor MS 1000 oluyor sorunda bence pcde değil çünkü diğer oyunlar normal valoda fortniteda baya iyi

Hanaz

80+ Gold
Hocam şu 3 4 gündür bizimde anlık 170 ping oluyor benim 50 arkadaşın 100 mbps yağmurdan altyapı arıza yapmış olabilir 5 aydır yağmur görmedi sonuçta

ErenMaiky

80+ Silver
25mbps ama 2 3 hafta öncesine kadar böyle bir şey yoktu sapasağlamdı şimdi 200 300 ping oluyor FPS 600 500den 50 30a düşüyor MS 1000 oluyor sorunda bence pcde değil çünkü diğer oyunlar normal valoda fortniteda baya iyi
anlık 1000 ms olması için biri evde whatsapptan fln konuşunca oluyor veya başkası bir uygulama yükleyince olur . pcde sorun yok zaten aynı olay bendede var ping 600 oluyo csde fps 100 oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hüseyin Can dede
anlık 1000 ms olması için biri evde whatsapptan fln konuşunca oluyor veya başkası bir uygulama yükleyince olur . pcde sorun yok zaten aynı olay bendede var ping 600 oluyo csde fps 100 oluyor
Ama bizim evde ne arama ne bir yükleme yok sabah fortniteda güncelleme vardı ozaman daha kötü oldu zaten zaten sorun 1 saatlik 1 günlük değil 2haftadır böyle sadece CS2 de bende sorun neyden onu öğrenmeye çalışıyorum

Son düzenleme:

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
ya cs2 oynayamadığım tek oyun 1 senedir sürekli bir sorun çıkarıyor güncellemelerle düzeltiyorlar sözde ama her seferinde başka bir sorun. şu anda oyun donuyor bi anda ve kapatmadığım sürece gelmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hüseyin Can dede
ya cs2 oynayamadığım tek oyun 1 senedir sürekli bir sorun çıkarıyor güncellemelerle düzeltiyorlar sözde ama her seferinde başka bir sorun. şu anda oyun donuyor bi anda ve kapatmadığım sürece gelmiyor
Ne yazık ki bu gerçek neyse düzelmesinu umuyorum

Hanaz

80+ Gold
Dün 27kb lik guncelleme geldi mermiler gitmiyordu yine her güncellemede biyerden patlak veriyor bugun kesin vuruş olması gereken vuruşum subtick yüzünden hareket ediyor algılanıyorum
Dün ak le koşarken dust 2 de b kapıdan ct deki adama kosarak hs atıyordum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hüseyin Can dede
Dün 27kb lik guncelleme geldi mermiler gitmiyordu yine her güncellemede biyerden patlak veriyor bugun kesin vuruş olması gereken vuruşum subtick yüzünden hareket ediyor algılanıyorum
Dün ak le koşarken dust 2 de b kapıdan ct deki adama kosarak hs atıyordum
Saçma sapan işler ya internet zaten son 1 haftadır kötüydü yakında süreside biticek csdede sıkıntı olunca baya kötü oldu düzeltsinlerde yakında oynamam 1 ay yapıcak bir şey yok

Top Bottom