YasinAcarK
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 373
minecraft oynadığım için sorun yok .d ama ben yüksektede ortadada aynı fps alıyom .dMinecraft oynayanlar için birebirAyarları ortaya çektim oyun zula oldu kanks
minecraft oynadığım için sorun yok .d ama ben yüksektede ortadada aynı fps alıyom .dMinecraft oynayanlar için birebirAyarları ortaya çektim oyun zula oldu kanks
şu adam tam bir balon ya vidyoda yaptığı hiçbir şey yok oyunu açıyo tüm ayarları en düşüğe çekiyor başka bir şey yapmıyorGrafikler zulaya benziyor diyenler izlesin.
Ayarlarda bir ayar var, onu en düşüğe alırsanız oyun minecraft oluyor cidden
Abartılacak bir yönü yok ki abartsınlar spray bile gitmiyor. Böyle bir oyunu niye övelimben abartıldığını düşünmüyorum bence genel olarak yeni çıkan oyunlara göre hiç abartılmadı
maalesef bu olay yüzünden keleş elodaki kolsuzlar allah gibi oynuyor özellikle pingi 30 altıysaBen 2.0 ı beğenmedim. Hissiyatı kötü go ya göre.
Rasgele kafaya getir AK ile her attığın HS.
Hocam o durumu bende fark ettim. Önceden M4 ve Ak arasında fark yoktu tamamen aim e bağlıydı ancak şuan AK çok daha avantajlıymış gibi geliyor bana.Ben 2.0 ı beğenmedim. Hissiyatı kötü go ya göre.
Rasgele kafaya getir AK ile her attığın HS.
Arkadaşlarla oynuyorum zaten oynarsam 2-3 kişi giriyoruz genel chat de kapalı oynayınca eğlenceli oluyoKanka yanlış anlama oyununa fln bişe demiyorum ama kitle hala obez ana bacı söven kütle mi
HAngi ayar?Grafikler zulaya benziyor diyenler izlesin.
Ayarlarda bir ayar var, onu en düşüğe alırsanız oyun minecraft oluyor cidden