CS2 gereğinden fazlamı abartılıyor?

Minecraft oynayanlar için birebir :D Ayarları ortaya çektim oyun zula oldu kanks
minecraft oynadığım için sorun yok .d ama ben yüksektede ortadada aynı fps alıyom .d

valla abartan falan yok kime sorsan iğrenç olmuş der. Beğenenler oyundan anlamayanlar

Grafikler zulaya benziyor diyenler izlesin.
Ayarlarda bir ayar var, onu en düşüğe alırsanız oyun minecraft oluyor cidden

ben abartıldığını düşünmüyorum bence genel olarak yeni çıkan oyunlara göre hiç abartılmadı

Grafikler zulaya benziyor diyenler izlesin.
Ayarlarda bir ayar var, onu en düşüğe alırsanız oyun minecraft oluyor cidden
şu adam tam bir balon ya vidyoda yaptığı hiçbir şey yok oyunu açıyo tüm ayarları en düşüğe çekiyor başka bir şey yapmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben abartıldığını düşünmüyorum bence genel olarak yeni çıkan oyunlara göre hiç abartılmadı
Abartılacak bir yönü yok ki abartsınlar spray bile gitmiyor. Böyle bir oyunu niye övelim

zaten adamlar yeni oyun cikarmadilar oyuna bedava guncelleme getirdiler tabi csgodan artisi birkac yeni ozellik ve grafiksel degisimler olacak. Oyuna cok fazla guzel degisiklik var. En guzel smokelardaki one-waylarin kalkmasi ve sub-tick olayi. AWP oynamak gercekten daha responsive artik. Hicbir sey degismemis demek saygisizlir olur.

Teknoloji demosu zaten CS2.

Arkadaşlar bu oyun benim cs ile aramı açtı. Tek oynadığım online oyun buydu bunu da bıraktım valve sağ olsun. Renk karmaşası oyunun eski havasını bozmuş

Ben 2.0 ı beğenmedim. Hissiyatı kötü go ya göre.
Rasgele kafaya getir AK ile her attığın HS.

maalesef bu olay yüzünden keleş elodaki kolsuzlar allah gibi oynuyor özellikle pingi 30 altıysa

Hocam o durumu bende fark ettim. Önceden M4 ve Ak arasında fark yoktu tamamen aim e bağlıydı ancak şuan AK çok daha avantajlıymış gibi geliyor bana.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyunu pek beğenemedim ama insanın canı sıkılınca girip 1-2 el atar yeter.

Oğlum deagle kullanması aşırı zevkli. Hep hs gidiyor mermi.😃 Bence oyun şuan bile mükemmel.

Geri