Kütahya porselen olmuşO ak 47 neymiş öyle ya
Havuzdan kalkan kasa yokbu arada havuzdan hangi kasa çıkmış
nasıl yaHavuzdan kalkan kasa yok
buarada kanka aktif drop havuzundan bahsediyorum şimdi düzeltmek aklıma geldiHavuzdan kalkan kasa yok
Kütahya Porselen gibi olmuş diyen arkadaş güzel oturtmuş Gerçekten diyorum bir şeye benzetiyorum ama neye jsjsjsjs AK-47 berbat olmuş bu aradaO ak 47 neymiş öyle ya
Mavi desenler kırmızı olsaydı o zaman alev alev olurdu işteKütahya Porselen gibi olmuş diyen arkadaş güzel oturtmuş Gerçekten diyorum bir şeye benzetiyorum ama neye jsjsjsjs AK-47 berbat olmuş bu arada
@S H I V A & Emekli Global
AK-47 wildfire çıkartsalardı gene daha mantıklıydıMavi desenler kırmızı olsaydı o zaman alev alev olurdu işte
Taa zamanında Berk rip tepeden görüp bunu aldım hayla kullaniyom 5. Senemiz olacakAK-47 wildfire çıkartsalardı gene daha mantıklıydı
Artık silahlara 4 yerine 5 sticker yapıştırılabilir ve ayrıca sticker'ı istediğin yere yapıştırabilmekte ayrı güzellik. Beğendim bu update'i ama şu FPS ve Performans olayına el atmaları gerek acilen. RTX3060 12GB - 12400F ile ölüm maçında 140 - 210 arası FPS de sürünüyorum ve 240 hz monitör var tam faydalanamıyorum.Taa zamanında Berk rip tepeden görüp bunu aldım hayla kullaniyom 5. Senemiz olacak
Redlinedan devamm
Alıntıyı görüntüle
Valla kanka senden daha düşük sistemle aynı fpsi alıyorum desem yeridir. Silah yarısında 80e düştü o kadar. Çokta umursamıyom kasayı alıp cikiyom haftalikArtık silahlara 4 yerine 5 sticker yapıştırılabilir ve ayrıca sticker'ı istediğin yere yapıştırabilmekte ayrı güzellik. Beğendim bu update'i ama şu FPS ve Performans olayına el atmaları gerek acilen. RTX3060 12GB - 12400F ile ölüm maçında 140 - 210 arası FPS de sürünüyorum ve 240 hz monitör var tam faydalanamıyorum.
Mesele aslında İntel işlemci olması herhalde (Önbelleği AMD ye göre düşük)Valla kanka senden daha düşük sistemle aynı fpsi alıyorum desem yeridir. Silah yarısında 80e düştü o kadar. Çokta umursamıyom kasayı alıp cikiyom haftalik