Cs2 hakkında birkaç soru

hocam bide öncedende konusunu açmıştımda hala çözümünü bulamadım benim ses karşı tarafa gitmiyor sorun ne olabilir? konuşunca sol altta ismim çıkıyor bu arada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mikrofonum mu bozuk acaba takıp çıkartılan birşeydi bayadır kullanmıyordum çekmecede duruyordu sıfır yani
20260314181801_1.webp

Yeşil ile çerçevelediğim yerde kullandığın mikrofonun seçili olduğunu kontrol et, eğer orda doğru gözüküyorsa bir altındaki mavi yeri açık yap test için. Eğer konuşunca sesini duyabiliyorsan sıkıntı yoktur, tabii test ettikten sonra kapat yoksa sürekli kendini duyarsın.

eğer şanslıysanız seçkin alıp parasını anında çıkartabilirsiniz
bunlar çıktı 2 tane seçiliyor heralde ne seçim

Alıntıyı görüntüle
Yeşil ile çerçevelediğim yerde kullandığın mikrofonun seçili olduğunu kontrol et, eğer orda doğru gözüküyorsa bir altındaki mavi yeri açık yap test için. Eğer konuşunca sesini duyabiliyorsan sıkıntı yoktur, tabii test ettikten sonra kapat yoksa sürekli kendini duyarsın.
hocam yaptım yine olmadı. sorun kesin kulaklıktadır diyip eski kulaklıkla denedim onda ses gidiyor karşıya bu benim mikrofonun kesin bozuk olduğu anlamına mı geliyor? kulaklık daha yeniydi bırakırım hatta modelini alta

Ekler

hocam yaptım yine olmadı. sorun kesin kulaklıktadır diyip eski kulaklıkla denedim onda ses gidiyor karşıya bu benim mikrofonun kesin bozuk olduğu anlamına mı geliyor? kulaklık daha yeniydi bırakırım hatta modelini alta
Terminal ve tabanca skinini seçin ama çıkan terminal maalesef pahalı olan terminal değil moralinizi bozmayın bi bakarsınız silah kasası çıkarırsınız

Eskisi çalışıp yenisi çalışmıyorsa oyunda sorun yok o zaman, windows ses ayarlarından kurcala biraz ya da ses kaydedicisinden kayıt yapmayı dene vs.

Terminal ve tabanca skinini seçin ama çıkan terminal maalesef pahalı olan terminal değil moralinizi bozmayın bi bakarsınız silah kasası çıkarırsınız
terminal nedir satmam mı lazım yoksa kutu gibi birşeyse açayımmı

Eskisi çalışıp yenisi çalışmıyorsa oyunda sorun yok o zaman, windows ses ayarlarından kurcala biraz ya da ses kaydedicisinden kayıt yapmayı dene vs.
deneyeceğim

terminal nedir satmam mı lazım yoksa kutu gibi birşeyse açayımmı

deneyeceğim
Terminal kasadan çok farklı terminal 5 kez teklif sunuyor almak istediğini para ödeyerek alıyorsun 5 tekilifi de reddedersen terminal patlıyor (envanterden siliniyor)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,369
Üyeler
190,021
Son üye
xLaCri
Geri