CS2 Hesap Satın Alma Sorunu

Reaksiyon skoru
5
Hesapcell üzerinden CS2 hesabı satın aldım, aylardır bekliyorum ama destek ekibine yazmama rağmen cevap vermiyorlar. Destek mesajlarımı da sürekli kapatıyorlar. Hesabı almak istiyorum, ne yapmam lazım?

Bana hesaptan ziyade bir bardak soğuk su satmışlar gibi geldi

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
1756382413503.webp

Hesapcell üzerinden CS2 hesabı satın aldım, aylardır bekliyorum ama destek ekibine yazmama rağmen cevap vermiyorlar. Destek mesajlarımı da sürekli kapatıyorlar. Hesabı almak istiyorum, ne yapmam lazım?
hocam siz bi sigara yakın sonra unutun bu olayi

• Beğen
O hesabı almayı unutun ve hayatınıza devam edin

gercekten alabileceginizi dusunuyorsaniz adanada bogaz goren koprum var hocam

hesap almak kadar aptalca bir şey yok ciddiyim adam eninde sonunda çekiyor olan paranıza oluyor

• Beğen
O hesap elinize geçtiği gibi geri adamların eline gider zaten. Steam, Riot gibi şirketlerin hesabını almak pek mantıklı değil.

• Beğen
soğuk su iç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sonra ana bacı söv

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,625
Üyeler
183,448
Son üye