ELMB ghostingi azaltan bir teknoloji, overdrive modu ise monitöre normalde gelenden voltajın biraz daha fazlasını vererek görüntünün güzel ve net hale gelmesini sağlayan bir teknoloji low,medium gibi ayarları olur deneyerek en güzel sonuç vereni kullanabilirsiniz.ASUS VG259QM 280HZ OC MONİTÖR KULLANIYORUM CS DE 300 350 400 FPS ARASI ALIYORUM MONİTÖRDE ELEMB-SYNC VE OVERDRİVE AYARLARI VAR BİLGİSİ OLAN VAR MI HANGİSİNİ AÇMAM LAZIM
G-Sync açıp elmb modunu açınca overdrive kapanıyor parlaklığı kısarak bende de aynı monitör var gsync elmb kapat overdriveı 60 yada 80 yap dene eğer oyun iyi geliyorsa devam et yoksa oyun modunu FPS OC açık elmb + gsync açık oynaASUS VG259QM 280HZ OC MONİTÖR KULLANIYORUM CS DE 300 350 400 FPS ARASI ALIYORUM MONİTÖRDE ELEMB-SYNC VE OVERDRİVE AYARLARI VAR BİLGİSİ OLAN VAR MI HANGİSİNİ AÇMAM LAZIM
hocam elemb-sync acınca overdrive açılmıyor hangisini açmak daha avantajlı kılar cs deELMB ghostingi azaltan bir teknoloji, overdrive modu ise monitöre normalde gelenden voltajın biraz daha fazlasını vererek görüntünün güzel ve net hale gelmesini sağlayan bir teknoloji low,medium gibi ayarları olur deneyerek en güzel sonuç vereni kullanabilirsiniz.
hocam 350 400 fps alıyorum ama akıcı değil gibi overdrive 60 240hz de kullanıyorumG-Sync açıp elmb modunu açınca overdrive kapanıyor parlaklığı kısarak bende de aynı monitör var gsync elmb kapat overdriveı 60 yada 80 yap dene eğer oyun iyi geliyorsa devam et yoksa oyun modunu FPS OC açık elmb + gsync açık oyna
Elmb açarsanız daha iyi olur ghosting azaldığı için daha net görürsünüz adamları.hocam elemb-sync acınca overdrive açılmıyor hangisini açmak daha avantajlı kılar cs de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam 350 400 fps alıyorum ama akıcı değil gibi overdrive 60 240hz de kullanıyorum
@DePiedra54 nın dediği gibi ghostingi emdiği için açık olması daha iyi ama ben bazı oyunlarda kapatıp oynayınca plasebo etkisi yapıyor daha iyi geliyor o yüzden sana yöntem önerdimhocam elemb-sync acınca overdrive açılmıyor hangisini açmak daha avantajlı kılar cs de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam 350 400 fps alıyorum ama akıcı değil gibi overdrive 60 240hz de kullanıyorum
hocam elemb ile overdrive arasındaki fark tam ne overdrive açınca erken mi görürüm rakibiElmb açarsanız daha iyi olur ghosting azaldığı için daha net görürsünüz adamları.
Bu teknolojilerin erken görme ile alakası yok sizin dediğiniz olay HZ yani yenileme hızı ona çok bişey yapamazsınız en fazla ekran kartınıza bağlı olarak Amd Antilag yada Nvdia Reflex açabilirsinizhocam elemb ile overdrive arasındaki fark tam ne overdrive açınca erken mi görürüm rakibi
hocam ryzen 5 5600 işlemci rx 6700 xt ekran kartı var cs2 için elemb-sync mi overdrive mi açılmalı fps 300 400 arası oynuyor hz 240 dogal 280oc lu 240 da oynuyorum amaBu teknolojilerin erken görme ile alakası yok sizin dediğiniz olay HZ yani yenileme hızı ona çok bişey yapamazsınız en fazla ekran kartınıza bağlı olarak Amd Antilag yada Nvdia Reflex açabilirsiniz
Overdrive ayarını googleden ufo test açarak dene hangisinde en az ghosting varsa onu ayarla ben 4 de kullanıyorumASUS VG259QM 280HZ OC MONİTÖR KULLANIYORUM CS DE 300 350 400 FPS ARASI ALIYORUM MONİTÖRDE ELEMB-SYNC VE OVERDRİVE AYARLARI VAR BİLGİSİ OLAN VAR MI HANGİSİNİ AÇMAM LAZIM
aynı monitör mu hocamOverdrive ayarını googleden ufo test açarak dene hangisinde en az ghosting varsa onu ayarla ben 4 de kullanıyorum
Bakın hocam ELMB-SYNC hem hareket bulanıklığını giderir hemde daha akıcı bir deneyim sunar overdriveda benzer işi yapar aslında ama daha güzel bir görüntü sunar yani anlattıklarımı okuyup siz karar verin hangisini açacağınıza ikiside işinize yarar.hocam ryzen 5 5600 işlemci rx 6700 xt ekran kartı var cs2 için elemb-sync mi overdrive mi açılmalı fps 300 400 arası oynuyor hz 240 dogal 280oc lu 240 da oynuyorum ama
VG27AQ3A var bende dediğim gibi ufo test aç teker teker dene en az ghosting hangisinde varsa onu kullan bende en az ghosting 4 de oluyor 4 de kullanıyorumaynı monitör mu hocam