Cs2 için kablosuz klavye önerisi

tokac51

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
100
Bütçe
6000
arkadaşlar herkese iyi forumlar cs2 oynuyorum şuanda kullanmış olduğum klavye apex3 kablosuz klavye ile değişim yapmak istiyorum bütçe çok önemli değil 6k ya kadar çıkabilir önerilere açığım sadece klavye tuşları çok ses çıkarmasın yeter

arkadaşlar herkese iyi forumlar cs2 oynuyorum şuanda kullanmış olduğum klavye apex3 kablosuz klavye ile değişim yapmak istiyorum bütçe çok önemli değil 6k ya kadar çıkabilir önerilere açığım sadece klavye tuşları çok ses çıkarmasın yeter
manyetiğe gerek yok diyosan asus rog strix scope 2 96 wireless snow swtich var bende sesi çok tok ve sessiz temmuzun başında aldım 1 kere şarj ettim şuana kadar şarjı çok çok fazla gidiyo

renk boyut tercihiniz nedir?

renk boyut tercihiniz nedir?
Renk icin bir tercihim yok boyu da kullandığım apex3 kadar olsa uygundur numpad olursa çok daha iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

manyetiğe gerek yok diyosan asus rog strix scope 2 96 wireless snow swtich var bende sesi çok tok ve sessiz temmuzun başında aldım 1 kere şarj ettim şuana kadar şarjı çok çok fazla gidiyo
Üstadım önerin icin cok teşekkür ederim eline emeğine sağlık

Renk icin bir tercihim yok boyu da kullandığım apex3 kadar olsa uygundur numpad olursa çok daha iyi olur

Üstadım önerin icin cok teşekkür ederim eline emeğine sağlık
buna bakabilirsiniz

Türkçe karakterleri mevcut değil galiba değil mi

buna bakabilirsiniz
Türkçe karakterli bi klavye düşünüyorum reisim enter tuşu da büyük olursa tadından yenmez

abs tuşlar var türkçe karakterler var yani
Üstünde yazmıyor ya onun icin dedim

Türkçe karakterli bi klavye düşünüyorum reisim enter tuşu da büyük olursa tadından yenmez

Üstünde yazmıyor ya onun icin dedim
enter tuşu büyük ve türkçe karakterler var incehesaptan aldım

usta hepsiburada da buldum alayım mı önerir misin klavyeyi

reis bir şey daha sormak istiyorum geri ödeme muhabbeti varmış incehesapta onu nasıl yapacağım yardımcı olabilir misin

Son düzenleme:
usta hepsiburada da buldum alayım mı önerir misin klavyeyi

reis bir şey daha sormak istiyorum geri ödeme muhabbeti varmış incehesapta onu nasıl yapacağım yardımcı olabilir misin
valla geri ödeme varsa bilmiyorum ben aldığımda yoktu öyle bir şey. şuan en ucuz incehesapta hepsiburadadan neden alasınki

valla geri ödeme varsa bilmiyorum ben aldığımda yoktu öyle bir şey. şuan en ucuz incehesapta hepsiburadadan neden alasınki
doğru söylüyorsun reis çekiyorum şimdi bitane teşekkür ederim yardıımın için

doğru söylüyorsun reis çekiyorum şimdi bitane teşekkür ederim yardıımın için
önemli değil asusun programı biraz sorunlu en başta güncelleme de falan bug olabiliyor takılırsan sorabilirsin onun dışında güzel program

Geri