- Bütçe
- 6000
arkadaşlar herkese iyi forumlar cs2 oynuyorum şuanda kullanmış olduğum klavye apex3 kablosuz klavye ile değişim yapmak istiyorum bütçe çok önemli değil 6k ya kadar çıkabilir önerilere açığım sadece klavye tuşları çok ses çıkarmasın yeter
manyetiğe gerek yok diyosan asus rog strix scope 2 96 wireless snow swtich var bende sesi çok tok ve sessiz temmuzun başında aldım 1 kere şarj ettim şuana kadar şarjı çok çok fazla gidiyoarkadaşlar herkese iyi forumlar cs2 oynuyorum şuanda kullanmış olduğum klavye apex3 kablosuz klavye ile değişim yapmak istiyorum bütçe çok önemli değil 6k ya kadar çıkabilir önerilere açığım sadece klavye tuşları çok ses çıkarmasın yeter
Renk icin bir tercihim yok boyu da kullandığım apex3 kadar olsa uygundur numpad olursa çok daha iyi olurrenk boyut tercihiniz nedir?
Üstadım önerin icin cok teşekkür ederim eline emeğine sağlıkmanyetiğe gerek yok diyosan asus rog strix scope 2 96 wireless snow swtich var bende sesi çok tok ve sessiz temmuzun başında aldım 1 kere şarj ettim şuana kadar şarjı çok çok fazla gidiyo
buna bakabilirsinizRenk icin bir tercihim yok boyu da kullandığım apex3 kadar olsa uygundur numpad olursa çok daha iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Üstadım önerin icin cok teşekkür ederim eline emeğine sağlık
Türkçe karakterleri mevcut değil galiba değil mimanyetiğe gerek yok diyosan asus rog strix scope 2 96 wireless snow swtich var bende sesi çok tok ve sessiz temmuzun başında aldım 1 kere şarj ettim şuana kadar şarjı çok çok fazla gidiyo
abs tuşlar var türkçe karakterler var yaniTürkçe karakterleri mevcut değil galiba değil mi
Türkçe karakterli bi klavye düşünüyorum reisim enter tuşu da büyük olursa tadından yenmezbuna bakabilirsiniz
![]()
EPOMAKER Galaxy100 QMK/VIA Siyah Gaming Klavye
EPOMAKER Galaxy100 QMK klavye, yeni işlevsellik ve yükseltmelerle Galaxy Alüminyum Klavye serisine katılıyor.www.gaming.gen.tr
Üstünde yazmıyor ya onun icin dedimabs tuşlar var türkçe karakterler var yani
enter tuşu büyük ve türkçe karakterler var incehesaptan aldımTürkçe karakterli bi klavye düşünüyorum reisim enter tuşu da büyük olursa tadından yenmez
Üstünde yazmıyor ya onun icin dedim
usta hepsiburada da buldum alayım mı önerir misin klavyeyienter tuşu büyük ve türkçe karakterler var incehesaptan aldım
reis bir şey daha sormak istiyorum geri ödeme muhabbeti varmış incehesapta onu nasıl yapacağım yardımcı olabilir misinenter tuşu büyük ve türkçe karakterler var incehesaptan aldım
valla geri ödeme varsa bilmiyorum ben aldığımda yoktu öyle bir şey. şuan en ucuz incehesapta hepsiburadadan neden alasınkiusta hepsiburada da buldum alayım mı önerir misin klavyeyi
reis bir şey daha sormak istiyorum geri ödeme muhabbeti varmış incehesapta onu nasıl yapacağım yardımcı olabilir misin
doğru söylüyorsun reis çekiyorum şimdi bitane teşekkür ederim yardıımın içinvalla geri ödeme varsa bilmiyorum ben aldığımda yoktu öyle bir şey. şuan en ucuz incehesapta hepsiburadadan neden alasınki
önemli değil asusun programı biraz sorunlu en başta güncelleme de falan bug olabiliyor takılırsan sorabilirsin onun dışında güzel programdoğru söylüyorsun reis çekiyorum şimdi bitane teşekkür ederim yardıımın için