Cs2 icin kablosuz kulaklik önerisi 10k butce

Anladım Reis bu kulaklik hakkında bilgin varmi önerir misin yada farklı bir kulaklık önerisinde bulunabilir misin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekstra xbox sertifikalı onun haricinde bir fark yok. büyük ihtimal pazarlama stratejisi hocam kendi sitesinde de bir fark göremedim. youtube da X versiyonunu alıp kullanan arkadaşlar da var herhangi bir şikayette göremedim. bire bir aynı gibi duruyor.

Reis nova pro 9500 buldum ama x verdiyonu x ile x olmayan versiyon arasinda bir fark varmıdır konuya vakıf mısın
X olan versiyon PS için üretilmiş olan model hocam X olmayan versiyonu PC için siz X olmayan versiyonu alacaksınız eğer PC için istiyorsanız.

ekstra xbox sertifikalı onun haricinde bir fark yok. büyük ihtimal pazarlama stratejisi hocam kendi sitesinde de bir fark göremedim. youtube da X versiyonunu alıp kullanan arkadaşlar da var herhangi bir şikayette göremedim. bire bir aynı gibi duruyor.

Hocam eğer problem cikarmayacaksa x olan versiyonu alirim fiyat çünkü 2500 lira daha aşağıda

X olan versiyon PS için üretilmiş olan model hocam X olmayan versiyonu PC için siz X olmayan versiyonu alacaksınız eğer PC için istiyorsanız.
Reisim yukari daki arkadas da yardımcı olmak amacıyla birkaç birsey yazmış x olan pc icin uyumlu değil mi yani almayayım mi

Konuyla alakalı bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim

Hocam eğer problem cikarmayacaksa x olan versiyonu alirim fiyat çünkü 2500 lira daha aşağıda
Reisim yukari daki arkadas da yardımcı olmak amacıyla birkaç birsey yazmış x olan pc icin uyumlu değil mi yani almayayım mi

hocam size kulaklığın ilgili sayfasını attım hiç bakmadınız mı? Arkadaşın neyden bahsettiğini anlayamadım. X olan versiyon nasıl PS için üretilmiş oluyor. Ben X versiyonuna sahip değilim tekrar belirtiyorum kesin bir bilgim yok ama bildiğim kadarıyla kulaklıkların arasında hiç bir fark yok.

ss.webp

iki modelde de iki giriş bulunuyor. fakat X modeldeki girişlerden bir tanesi xbox için ayrılmış. kısaca pc de kullanırsınız. FAQ kısmında da açıkca yazıyor.

hocam size kulaklığın ilgili sayfasını attım hiç bakmadınız mı? Arkadaşın neyden bahsettiğini anlayamadım. X olan versiyon nasıl PS için üretilmiş oluyor. Ben X versiyonuna sahip değilim tekrar belirtiyorum kesin bir bilgim yok ama bildiğim kadarıyla kulaklıkların arasında hiç bir fark yok.

Alıntıyı görüntüle

iki modelde de iki giriş bulunuyor. fakat X modeldeki girişlerden bir tanesi xbox için ayrılmış. kısaca pc de kullanırsınız. FAQ kısmında da açıkca yazıyor.
Tamamdır üstadım cok teşekkür ederim eline emeğine sağlık

Alıntıyı görüntüle

Üstadım zaman gelmiş ürüne 11500 olmus senin farklı bir.kulaklik onerin olur mu Reis

Anladım Reis bu kulaklik hakkında bilgin varmi önerir misin yada farklı bir kulaklık önerisinde bulunabilir misin

Alıntıyı görüntüle

Usta bu kulaklik 9500 lira x olmayan versiyonu 12 bin lira ikisi arasinda bir fark varmıdır duruma göre x olanı alacağım

Arkadaslar bu konuda yardımcı olabilecek varmı
Ğerformans farkı yok

Yanlış bilgilendirme.
X, Xbox destekleyen sürümü. P, PS destekleyen sürüm. Düz versiyonu sadece PC ve Bluetooth bağlantısı için. Bu versiyonların hepsi 2.4 Ghz alıcı ile PC ve Bluetooth destekliyor zaten. Yani PC de kullanacaksa hangisinin aldığının bir önemi yok.

Y
Yanlış bilgilendirme.
X, Xbox destekleyen sürümü. P, PS destekleyen sürüm. Düz versiyonu sadece PC ve Bluetooth bağlantısı için. Bu versiyonların hepsi 2.4 Ghz alıcı ile PC ve Bluetooth destekliyor zaten. Yani PC de kullanacaksa hangisinin aldığının bir önemi y
Yav Reis az erkennyazaydin sabah 9500 du şimdi 11500 olmus 2 bin lira dumenden içeri girecez farklı bir kulaklık önerin olur mu 10 k ya kadar çıkarım bütçe de

Ğerformans farkı yok
Usta 10 k ya kadar bütçem var bu kulaklik mi farklı bir kulaklık mi

Y

Yav Reis az erkennyazaydin sabah 9500 du şimdi 11500 olmus 2 bin lira dumenden içeri girecez farklı bir kulaklık önerin olur mu 10 k ya kadar çıkarım bütçe de

Konuyu yeni gördüm. :D Nova 5x kullanıyorum, Amazonda indirimde şuan. Sizin bütçenin yarısı, herkesin önerdiği gibi nova serisini öneririm. Nova Pro 9500'ye iyimiş. Yapacak bir şey yok acil almanız gerekmiyorsa indirim kovalayabilirsiniz.

HS80 Max öneririm.

Y

alınır

Geri