Boran Sarıbaş
80+
- Reaksiyon skoru
- 59
cs2 ye başlamayı düşünüyorum seçkin hesap muhabbeti ne bir de seçkin olmayan hesap açsam sonradan seçkin yapabilirmiyim
Seçkin alınca sadece seçkinlerle oynama şansın oluyor yani hile azalıyor ve drop elde edebiliyorsun ayrıca sonradan seçkine yükseltebilirsincs2 ye başlamayı düşünüyorum seçkin hesap muhabbeti ne bir de seçkin olmayan hesap açsam sonradan seçkin yapabilirmiyim
Normal başlayıp sonradan seçkin yapabilirsin, seçkin hesabın mantığı;cs2 ye başlamayı düşünüyorum seçkin hesap muhabbeti ne bir de seçkin olmayan hesap açsam sonradan seçkin yapabilirmiyim
seçkin olmadan faceit açamazseçkin almayı mantıksız buluyorum faceit kas
Açılıyorseçkin olmadan faceit açamaz
Açamaz mı? Ben nasıl açtım kanka faceit preyi mi diyorsun anlamadım amaseçkin olmadan faceit açamaz
öncelikle cevabın için teşekkür ederim o zaman alıyorum seçkin hesapNormal başlayıp sonradan seçkin yapabilirsin, seçkin hesabın mantığı;
1- Her hafta kutu atıyor, açman için, onları satıp zaten seçkin hesabın parasını çıkarabiliyorsun zamanla. Yanji bedava kutu
2-Dereceli girebiliyorsun, ve seçkin satın almış hesaplarla maç oynuyorsun, seçkin almış hesaplar genellikle hileyi daha az yapar, daha az troller vb
Gibi, orada yazıyor, oku
faceit 2.0 dan sonra seçkin olmadan açamıyor artıkAçılıyor
Arkadaş giriyor şu anfaceit 2.0 dan sonra seçkin olmadan açamıyor artık