Cs2 nin mantığını anlamadım sorum var

Reaksiyon skoru
59
cs2 ye başlamayı düşünüyorum seçkin hesap muhabbeti ne bir de seçkin olmayan hesap açsam sonradan seçkin yapabilirmiyim

cs2 ye başlamayı düşünüyorum seçkin hesap muhabbeti ne bir de seçkin olmayan hesap açsam sonradan seçkin yapabilirmiyim
Seçkin alınca sadece seçkinlerle oynama şansın oluyor yani hile azalıyor ve drop elde edebiliyorsun ayrıca sonradan seçkine yükseltebilirsin

oyun hile kaynıyor seçkin alınca bi tık daha düşüyor hile ayrıca drop düşüyor her hafta yılda ortalama 50 dolar falan kazanıyosun oyundan

Normal başlayıp sonradan seçkin yapabilirsin, seçkin hesabın mantığı;

1- Her hafta kutu atıyor, açman için, onları satıp zaten seçkin hesabın parasını çıkarabiliyorsun zamanla. Yanji bedava kutu

2-Dereceli girebiliyorsun, ve seçkin satın almış hesaplarla maç oynuyorsun, seçkin almış hesaplar genellikle hileyi daha az yapar, daha az troller vb

Gibi, orada yazıyor, oku istersen.

seçkin almayı mantıksız buluyorum faceit kas

seçkinsiz oynamak vakit kaybı kısaca haftada 3 4 oyun kazanarak seçkinken kasa düşürüp sat parası çıkıyor. ayrıca seçkin girilen maçlar daha keyifli

seçkin olmadan faceit açamaz
Açamaz mı? Ben nasıl açtım kanka faceit preyi mi diyorsun anlamadım ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@CharlesPolat Neye güldün kankam varsa düşüncen belirtebilirsin.

Normal başlayıp sonradan seçkin yapabilirsin, seçkin hesabın mantığı;

1- Her hafta kutu atıyor, açman için, onları satıp zaten seçkin hesabın parasını çıkarabiliyorsun zamanla. Yanji bedava kutu

2-Dereceli girebiliyorsun, ve seçkin satın almış hesaplarla maç oynuyorsun, seçkin almış hesaplar genellikle hileyi daha az yapar, daha az troller vb

Gibi, orada yazıyor, oku
öncelikle cevabın için teşekkür ederim o zaman alıyorum seçkin hesap

Seçkini zaten yukarıda açıklamışlar. Almaya değer mi dersen bence değer. Kasa düşürmek çok büyük avantaj.

Geri