Neler Yeni

Cs2 nin mantığını anlamadım sorum var

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Boran Sarıbaş
cs2 ye başlamayı düşünüyorum seçkin hesap muhabbeti ne bir de seçkin olmayan hesap açsam sonradan seçkin yapabilirmiyim

VixToix037

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Berkay Aydın
cs2 ye başlamayı düşünüyorum seçkin hesap muhabbeti ne bir de seçkin olmayan hesap açsam sonradan seçkin yapabilirmiyim
Seçkin alınca sadece seçkinlerle oynama şansın oluyor yani hile azalıyor ve drop elde edebiliyorsun ayrıca sonradan seçkine yükseltebilirsin

quartle

80+ Gold
oyun hile kaynıyor seçkin alınca bi tık daha düşüyor hile ayrıca drop düşüyor her hafta yılda ortalama 50 dolar falan kazanıyosun oyundan

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Enes Budak
Normal başlayıp sonradan seçkin yapabilirsin, seçkin hesabın mantığı;

1- Her hafta kutu atıyor, açman için, onları satıp zaten seçkin hesabın parasını çıkarabiliyorsun zamanla. Yanji bedava kutu

2-Dereceli girebiliyorsun, ve seçkin satın almış hesaplarla maç oynuyorsun, seçkin almış hesaplar genellikle hileyi daha az yapar, daha az troller vb

Gibi, orada yazıyor, oku istersen.

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
681
İsim
Forget
seçkin almayı mantıksız buluyorum faceit kas

holyeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
gokhan
seçkinsiz oynamak vakit kaybı kısaca haftada 3 4 oyun kazanarak seçkinken kasa düşürüp sat parası çıkıyor. ayrıca seçkin girilen maçlar daha keyifli

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
681
İsim
Forget
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Boran Sarıbaş
Normal başlayıp sonradan seçkin yapabilirsin, seçkin hesabın mantığı;

1- Her hafta kutu atıyor, açman için, onları satıp zaten seçkin hesabın parasını çıkarabiliyorsun zamanla. Yanji bedava kutu

2-Dereceli girebiliyorsun, ve seçkin satın almış hesaplarla maç oynuyorsun, seçkin almış hesaplar genellikle hileyi daha az yapar, daha az troller vb

Gibi, orada yazıyor, oku
öncelikle cevabın için teşekkür ederim o zaman alıyorum seçkin hesap

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,084,568
Üyeler
172,384
Son üye
mamirltw
Top Bottom