Neler Yeni

CS2 OW ban yedim yardım

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Murat Cemal

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,903
İsim
Mehmet
Bir sürü kişide kalktı. Bilip bilmeden yazmayalım.

Ekran kartı amd miydi?
Kaldırılan banlar sadece haksız ban dalgalarında kaldırılan banlar, ortada buna dair henüz bilinen bir durum yok. Bilmeden yazmıyorum merak etme.

Arkadaşın banı için ow yazıyor, ekran kartından kaynaklanması pek olası değil, yazılıma (vac) takılmamış. Cs ve valve yine bir çılgınlık yapmadıysa tabii...

Dostum az önce güncelleme mi kaçırdım diye baktım oyunu açıp. 1-1.5k saatim var 14k ratingim var, ow sistemi gelmiş olsa muhtemelen bende görünürdü. Ow ban yemenin mümkün olmaması gerekirdi. Haksız ban yiyen insanlar genelde tw üzerinden tepki gösteriyor ve toplanıyorlar, bu şekilde bir kalabalık ile tepki gösterirsen muhtemelen valve sizi fark edecektir. Ama son ban dalgasından önce haksız yere banlandıklarını söyleyen ve henüz banı kaldırılmamış hesaplar da var, çok umutlu olmazdım şahsen. Bulabilirsem buna dair bir video atacağım birazdan, orda bi hileyle mücadele topluluğundan bahsediyor sanırım şu an epey bir haksız banlanan oyuncu da onların adı altında birleşmiş. Onlarla iletişime geçmeyi deneyebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaldırılan banlar sadece haksız ban dalgalarında kaldırılan banlar, ortada buna dair henüz bilinen bir durum yok. Bilmeden yazmıyorum merak etme.

Arkadaşın banı için ow yazıyor, ekran kartından kaynaklanması pek olası değil, yazılıma (vac) takılmamış. Cs ve valve yine bir çılgınlık yapmadıysa tabii...

Dostum az önce güncelleme mi kaçırdım diye baktım oyunu açıp. 1-1.5k saatim var 14k ratingim var, ow sistemi gelmiş olsa muhtemelen bende görünürdü. Ow ban yemenin mümkün olmaması gerekirdi. Haksız ban yiyen insanlar genelde tw üzerinden tepki gösteriyor ve toplanıyorlar, bu şekilde bir kalabalık ile tepki gösterirsen muhtemelen valve sizi fark edecektir. Ama son ban dalgasından önce haksız yere banlandıklarını söyleyen ve henüz banı kaldırılmamış hesaplar da var, çok umutlu olmazdım şahsen. Bulabilirsem buna dair bir video atacağım birazdan, orda bi hileyle mücadele topluluğundan bahsediyor sanırım şu an epey bir haksız banlanan oyuncu da onların adı altında birleşmiş. Onlarla iletişime geçmeyi deneyebilirsin.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Birkaç kişide haksız ban yemişti sanırım bunun çözümü yok klasik valve işte
en son sürücülerden kaynaklı ban yiyen insanlar vardı yazınca açıyorlardı.
Şuan çok fazla hatası var bundan dolayı açılma ihtimali var

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Furkan Görür
aynen öyle, rx 5600xt karta oc yapmıştım amd performans ayarlarından fan ayarı yaparken vac tarafından yasaklandınız dedi durum bu oldu. gecikme önleme falan kapalı bide
amd ekran kartlarında düşük geçikme diye bir mod var bu açık oluyor oyunlarda. Bu olay yüzünden cs de yüzlerce kişi banlandı ve steam resmi açıklama yapmıştı banlarınız kalkacak diye. Fakat sizinki OW ban bunu bilmiyorum. O arkadaşlar direk VAC ban yemişti.

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Murat Cemal
amd ekran kartlarında düşük geçikme diye bir mod var bu açık oluyor oyunlarda. Bu olay yüzünden cs de yüzlerce kişi banlandı ve steam resmi açıklama yapmıştı banlarınız kalkacak diye. Fakat sizinki OW ban bunu bilmiyorum. O arkadaşlar direk VAC ban yemişti.
hocam bende vac ban yedim vac tarafından yasaklandınız diyo bide üstüne böyle bir açıklama var

Armi3067

80+ Bronze
Anti-Lag ban yedirmiyor, Anti-Lag+ (Plus) ban yedirtiyor ve bildiğim kadarıyla RX 5000-6000 serisinde bu yok sadece RX7000 serisinde var yani ekran kartı amd olduğu için ban yeme durumu yok bende Anti-Lag açık aktif olarak oynuyorum ban yemedim. Farklı bir durumdan dolayı ban dalgası vardı bir açık yüzünden ip adreslerine mi ne ulaşılıyordu ve OW ban yiyordunuz yeni bir hata hatta geçen hafta internette görmüştüm buda onlardan kalkma durumu eğer haksız ban ise var çünkü bu aralar çok açık yaşandı oyunda, eğer cidden 3.parti uygulama kullanımı vs. olmadığı ise kalkma ihtimali var.

Dediğim gibi Anti-Lag+ sadece 7000 serisinde var diye BİLİYORUM. Yanlışsam aydınlatırsınız bende RX 6600 var fakat driver only kullandığım için software hakkında 2 aydır bilgim yok.

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Murat Cemal
Anti-Lag ban yedirmiyor, Anti-Lag+ (Plus) ban yedirtiyor ve bildiğim kadarıyla RX 5000-6000 serisinde bu yok sadece RX7000 serisinde var yani ekran kartı amd olduğu için ban yeme durumu yok bende Anti-Lag açık aktif olarak oynuyorum ban yemedim. Farklı bir durumdan dolayı ban dalgası vardı bir açık yüzünden ip adreslerine mi ne ulaşılıyordu ve OW ban yiyordunuz yeni bir hata hatta geçen hafta internette görmüştüm buda onlardan kalkma durumu eğer haksız ban ise var çünkü bu aralar çok açık yaşandı oyunda, eğer cidden 3.parti uygulama kullanımı vs. olmadığı ise kalkma ihtimali var.

Dediğim gibi Anti-Lag+ sadece 7000 serisinde var diye BİLİYORUM. Yanlışsam aydınlatırsınız bende RX 6600 var fakat driver only kullandığım için software hakkında 2 aydır bilgim yok.
lanet oyunlarını oynamak gibi bir derdim yok da alnımda damgayla gezmem hocam. nasıl mail atabilirim.

Armi3067

80+ Bronze
Anti-Lag yıllardır var çünkü Anti-Lag+ yeni olan ve ban yedirten teknolojisi ve bu düzeltildi diye biliyorum Anti-Lag+ ilk çıktığı zamanlarda ban yedirtiyordu yeni yediyseniz bununla alakası yok dediğim gibi yeni açıktan ötürü hileci ve kötüye kullanan insanlar ip adresine erişip vac ban yemenize neden oluyordu nette bu tarz bilgiler dolanıyordu ve bu yeni diye biliyorum 1-2 haftalık konu bu açık ve haksız vac yeme olayı. Anti-Lag olayı ayrı ve düzeltildi, diye BİLİYORUM.

lanet oyunlarını oynamak gibi bir derdim yok da alnımda damgayla gezmem hocam. nasıl mail atabilirim.
Steam destek sayfasından atabilirsin, uygulama üzerinden yukarıda destek kısmı var oradan steam destek diyerek bilet atabilirsin.

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Murat Cemal
Anti-Lag yıllardır var çünkü Anti-Lag+ yeni olan ve ban yedirten teknolojisi ve bu düzeltildi diye biliyorum Anti-Lag+ ilk çıktığı zamanlarda ban yedirtiyordu yeni yediyseniz bununla alakası yok dediğim gibi yeni açıktan ötürü hileci ve kötüye kullanan insanlar ip adresine erişip vac ban yemenize neden oluyordu nette bu tarz bilgiler dolanıyordu ve bu yeni diye biliyorum 1-2 haftalık konu bu açık ve haksız vac yeme olayı. Anti-Lag olayı ayrı ve düzeltildi, diye BİLİYORUM.
doğrudur hocam lakin arkada sadece ve sadece amd adranalin programı açiktı, yemin ederim hile yapmadım çok zoruma gidiyo. bide seçkin hesabım var nerden baksanız 4-5 yıllık

Armi3067

80+ Bronze
Hocam dediğim gibi bunlar bildiklerim ve doğru olduğuna emin olduğum konular, yanlışsa düzeltin ama Anti-Lag bende her zaman açıktır ve oyunu aktif olarak oynuyorum ne açıktan nede Anti-Lagden dolayı ban yedim. Tabi bu sebeplerden dolayı yiyenler var ve yeniyor da ama tamamen şans.

berkaby

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
berk
ow ban benim bildiğim cs'da bayadır yok. Belki geri gelmiştir diyeceğim ama öyle olsa bilirdik. Ow ban yediyseniz g.o hocam maalesef oyunu bilmeyen adamlar girip ow yapınca sonuç bu oluyor bende zamanında sırf bu yüzden gereksiz ban yemiştim.

durduk yere ban yedim, kitabıma namusuma yemin ederim 6-7 senedir oynuyorum bir kere bile ne yan hesaptan ne kendi hesabımdan hile yapmadım ne yapmalıyım? nalet oyunu tekrar oynamak istediğimden değil, profilimde yasaklama görünüyor ona gıcık oldum.
Maalesef hocam ow ban yedinmi geri dönüşü yok hiç bir şekilde hesabını vermezler tekrardan. Geçmiş olsun. ow ekibi bildiğiniz üzere pro oyunculardan seçiliyor ve sizin ow yediğiniz maçın tamamını izleyip hepsinin evet demesi üzerine gerçekleşiyor. Yani bir kişi bile kararsız olsa ow yemiyorsunuz. Sizin maçınız için herkes evet dediği için banı yediniz. Bu arada eğer pro oyuncu iseniz bunu valveye kanıtlarsnız ow ban kalkar tek yolu budur. Bunun haricinde yapabileceğim tavsiye hile açtığınızda main hesabınızdan açmayın smurf hesaptan oynayın

Bir sürü kişide kalktı. Bilip bilmeden yazmayalım.

Ekran kartı amd miydi?
Ne alaka şimdi anti lag dan banlar kaldırıldı bitti o iş ayrıca antilag ow bana sebep olmuyor uyarı notu Vac sistemin 3.parti yazılım kullandığı ile alakalı sistem banı atıyor. Vacnet banı alıyorsun yanı buda bildirimle size geliyor sizinki ow ban

Top Bottom